Vastuulliset ja laadukkaat viherpalvelut pääkaupunkiseudulla

Tarjoamme pääkaupunkiseudulla laadukkaat piha- ja viherpalvelut nykyaikaisilla ja vastuullisilla menetelmillä.


Kaipaako piha-alueet uusia istutuksia tai kokonaan uutta ilmettä, vai onko tontilla ehkä jo elämää nähnyt puu? Oli haaste sitten iso tai pieni, viherpalvelut ovat apunasi.
Voit jättää meille helposti tarjouspyynnön sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella.

Leikkivälineiden ja leikkipaikkojen tarkastukset

Turvallisuus on etusijalla. Tarjoamme kattavat leikkivälineiden ja -paikkojen turvatarkastukset, ja annamme niistä selkeän raportin.

Vieraslajien poisto

Suomessa esiintyy useita haitallisia vieraskasvilajeja, jotka ovat haitallisia sekä ihmisille että muulle ympäröivälle luonnolle. Esimerkiksi jättiputket, jotka voivat kasvaa suuriksi ja aiheuttaa iho-oireita. Rantarutto ja jättipalsami leviävät nopeasti, syrjäyttäen paikallisia kasveja ja vähentäen biodiversiteettiä. Kurtturuusu, japanintatar, lupiini ja kanadanvesirutto ovat myös ongelmallisia vieraslajeja, jotka kilpailevat alkuperäisten lajien kanssa ja voivat vahingoittaa ympäristöä. On tärkeää seurata ja torjua näitä kasvilajeja, jotta niiden vaikutukset luontoon voidaan rajoittaa.

Mikäli epäilet, että piha-alueellasi kasvaa jokin haitallinen vieraslaji ja haluat sen pois turvallisesti ja luotettavasti, teemme työn puolestasi ammattitaitoisesti ja turvallisesti!

Pihakonsultoinnit

Tarjoamme pihakonsultointipalveluita, jotka sisältävät aina kattavan pihakierroksen yhdessä asiakkaan kanssa. Pihakierroksen aikana saatte asiantuntevaa opastusta kasvivalintoihin, istutusten hoitoon ja muihin pihaan liittyviin kysymyksiin.

Pihakonsultaatiosta teemme aina halutessanne kirjallisen yhteenvedon, jota voitte käyttää apunanne, mikäli päätätte omatoimisesti ryhtyä ehdotettuihin parannuksiin.

Viherhoitosuunnitelmat

Anna pihallesi tarvittava hoito ja kasvun tuki. Aina ei tarvitse uudistaa, vaan avullamme myös vanhan voi saada uuteen kukoistukseen. Viherhoitosuunnitelma tarjoaa kattavan kasvillisuuskartoituksen, selkeän kartan istutusalueista ja lajikohtaiset tarkat hoito-ohjeet.

Viherhoitosuunnitelman lisäksi tarjoamme tarvittaessa ongelma-alueille pihasuunnittelupalvelua.

Pihasuunnitelmat

Unelmiesi piha on vain askeleen päässä! Laadimme piha- ja istutussuunnitelmia toiveidenne mukaisesti, kasvuympäristön huomioiden. Olipa kyseessä koko piha-alue tai tietty osa, suunnitelmat piirretään ammattimaisella maisemasuunnitteluohjelmistolla ja toimitetaan teille kätevässä PDF-tiedostomuodossa.

Voit antaa myös toteutusprosessin meidän osaaviin käsiin, tai tarkan suunnitelman avulla toteuttaa toimenpiteet omatoimisesti.

Puiden kuntokartoitukset

Kokenut tiimimme suorittaa perusteelliset puiden kuntokartoitukset, jotka sisältävät puiden tarkastuksen, hoitosuunnitelman leikkausta vaativille puille sekä ehdotukset poistettavista ja uusittavista puista. Tarvittaessa arboristi tekee puille mikroporaus- tai ultraäänitutkimuksen, jonka avulla saadaan selville mahdolliset lahovauriot rungon sisältä. Kauttamme on saatavilla myös metsurityöt.

Pihatalkoo- ja neuvontapalvelut

Tarvitsetteko apua pihatalkoiden järjestämisessä? Asiantuntijamme ovat apunasi! Opastamme teitä kasvien lannoituksessa, sopivan kasvualustan valinnassa sekä puiden ja pensaiden hoitoleikkauksissa. Neuvontapalvelumme on saatavilla myös talkoopäiväksi, jolloin päivästä saadaan varmasti kaikki tehot irti.

Meiltä voitte tilata myös talkootavarat yhtiön pihalle ennen talkoopäivää. Toimitamme toivotut tarvikkeet kuten haravat, kottikärryt, työkäsineet sekä talkoosäkit puutarhajätteille.

Neuvontapalvelu viherurakoiden yhteydessä

Haluatteko tehdä taloyhtiönne piha-alueista vihreämmät? Meidän viherasiantuntijamme ovat valmiina tarjoamaan neuvontaa ja valvonta-apua. Osallistumme kokouksiin ja teemme tarkastuskäyntejä kasvien ja kasvualustojen osalta, jotta voitte varmistaa kauniin ja viihtyisän ympäristön.

Tarjouspyyntö – Viherpalvelut

  • Anna puhelinnumero kansainvälisessä muodossa alkaen +358

Tutustu myös

Usein kysytyt kysymykset Vastuullisuus Tutustu lämpöläisiin

2023 © Tapiolan Lämpö Oy

Y-tunnus: 0194085-4

Tietosuoja