Tutustu ammattilaisiimme

Millaista on työ Tapiolan Lämmöllä? Tutustu ammattilaisiimme ja heidän tarinoihinsa.

Isännöitsijä Susan

Susan on alanvaihdon jälkeen toiminut Lämmöllä isännöitsijänä keväästä 2021. Isännöitsijän työssä pääsee jatkuvasti oppimaan paljon uutta, sillä arjessa tulee jatkuvasti vastaan yllättäviä tilanteita. Tutustu tarkemmin Susanin urapolkuun ja isännöitsijän työhön!

Johtava isännöitsijä Jarkko

Jarkko on työskennellyt isännöinnin parissa jo vuosikymmenen ajan. Tapiolan Lämmöllä parasta on hyvä työporukka ja arjen monipuolisuus. Lue lisää Jarkosta ja johtavan isännöitsijän monipuolisesta tehtävänkuvasta!

Viherasiantuntija Katja

Katja aloitti viherasianatuntijana Tapiolan Lämmöllä vuoden 2021 alussa. Tällä hetkellä Katjan työ on hyvin monipuolista ja erityisesti kesäaikaan päivät täyttyvät erilaisista työtehtävistä. Lue lisää viherasiantuntijan työstä ja kuule Katjan tarina siitä miten hän päätyi aikoinaan aloittamaan työnsä Lämmöllä.

Tekninen asiantuntija Antti

Antti työskentelee Tapiolan Lämmöllä teknisenä asiantuntijana. Miehen tehtäviin kuuluu muun muassa kiinteistöjen korjaustarpeiden kartoittamista tarkastuksia sekä töiden raportointia. Pitkän kokemuksen omaavaa 50-vuotiasta rakennusmestaria motivoi työssä uuden oppiminen ja työn vaihtelevuus.

Myyntipäällikkö Mika

Mika, tutummin Purtsi, on työskennellyt huoltopalveluiden myynnin parissa vuodesta 2014. Tapiolan Lämpö on hänen mukaansa ihmisläheinen ja joustava työpaikka. Lue lisää, miten Mika löysi tiensä Lämmölle ja mitkä ovat hänen mielestään myyjän tärkeimmät ominaisuudet.

Puutarhuri Heikki

Heikki on työskennellyt Tapiolan Lämmön puutarhurina jo yli 15 vuoden ajan. Mitä ominaisuuksia puutarhurin työssä tarvitaan?

Kiinteistönhoitaja Kalle

Kalle ratkoo työssään asiakkaiden asumiseen liittyviä pulmia. Työssään tarkka ja tunnollinen Kalle viihtyy Lämmöllä myös erinomaisen ilmapiirin vuoksi.

2023 © Tapiolan Lämpö Oy

Y-tunnus: 0194085-4

Tietosuoja