Viherpalvelut

Sertifikaattia vaativat erikoispalvelut: puiden kuntokartoitukset, vieraslajien poistot ja leikkivälineiden tarkastukset kauttamme laadukkaasti, ripeästi ja vastuullisesti.

Erikoispalvelut

Kuvituskuvassa ikääntyneen männyn puunrunko.
Puiden kuntokartoitukset

Kokenut tiimimme suorittaa perusteelliset puiden kuntokartoitukset, jotka sisältävät puiden tarkastuksen, hoitosuunnitelman leikkausta vaativille puille sekä ehdotukset poistettavista ja uusittavista puista.

Tarvittaessa arboristi tekee puille mikroporaus- tai ultraäänitutkimuksen, jonka avulla saadaan selville mahdolliset lahovauriot rungon sisältä.

Kauttamme on saatavilla myös metsurityöt.

Kurtturuusu on haitallinen vieraslaji, jonka kasvatuskielto on astunut voimaan 1.1.2022.
Vieraslajien poisto

Suomessa esiintyy useita haitallisia vieraskasvilajeja, jotka ovat haitallisia sekä ihmisille että muulle ympäröivälle luonnolle. Esimerkiksi jättiputket, jotka voivat kasvaa suuriksi ja aiheuttaa iho-oireita. Rantarutto ja jättipalsami leviävät nopeasti, syrjäyttäen paikallisia kasveja ja vähentäen biodiversiteettiä. Kurtturuusu, japanintatar, lupiini ja kanadanvesirutto ovat myös ongelmallisia vieraslajeja, jotka kilpailevat alkuperäisten lajien kanssa ja voivat vahingoittaa ympäristöä. On tärkeää seurata ja torjua näitä kasvilajeja, jotta niiden vaikutukset luontoon voidaan rajoittaa.

Mikäli epäilet, että piha-alueellasi kasvaa jokin haitallinen vieraslaji ja haluat sen pois turvallisesti ja luotettavasti, teemme työn puolestasi ammattitaitoisesti ja turvallisesti!

Kuvituskuvassa lapsi kiipeilee kiipeilytelineessä.
Leikkivälineiden ja leikkipaikkojen tarkastukset

Turvallisuus on etusijalla. Tarjoamme kattavat leikkivälineiden ja -paikkojen turvatarkastukset, ja annamme niistä selkeän raportin.

Ota yhteyttä viherasiantuntijaamme Katjaan puhelimitse tai sähköpostitse. Voit halutessasi jättää tarjous-/yhteydenottopyynnön sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella.

Katja SebeljaViherasiantuntija020 750 5281

Tarjouspyyntö – Viherpalvelut

  • Anna puhelinnumero kansainvälisessä muodossa alkaen +358

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt mitä etsit? Ei hätää me autamme.

2023 © Tapiolan Lämpö Oy

Y-tunnus: 0194085-4

Tietosuoja