Viherpalvelut

Neuvonta- ja konsultointipalvelut laadukkaasti, ripeästi ja vastuullisesti.

Neuvonta- ja konsultointipalvelut

Pihakonsultoinnit

Tarjoamme pihakonsultointipalveluita, jotka sisältävät aina kattavan pihakierroksen yhdessä asiakkaan kanssa. Pihakierroksen aikana saatte asiantuntevaa opastusta kasvivalintoihin, istutusten hoitoon ja muihin pihaan liittyviin kysymyksiin.

Pihakonsultaatiosta teemme aina halutessanne kirjallisen yhteenvedon, jota voitte käyttää apunanne, mikäli päätätte omatoimisesti ryhtyä ehdotettuihin parannuksiin.

Viher-coachaus

Viher-coachauksen kokonaisuus kootaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Se voi pitää sisällään mm. käytännön ohjeita ja oppeja pensaiden ja puiden leikkaamiseen sekä kasvualustan arviointiin, tautien ja tuholaisten torjuntaan sekä keinoja estää ongelmakasvustojen ja vieraslajien leviäminen. Lisäksi apua voi saada pihan tehokkaaseen hyödyntämiseen, kuten varjostuksiin ja hulevesien hallintaan. Coachauksessa huomioidaan mahdolliset tulevat remontit ja muutokset sekä saat uusia ideoita piha-alueen toimivuuden ja käyttöasteen parantamiseksi.

Talkooneuvonta

Tarvitsetteko apua pihatalkoiden järjestämisessä? Asiantuntijamme ovat apunasi! Opastamme teitä kasvien lannoituksessa, sopivan kasvualustan valinnassa sekä puiden ja pensaiden hoitoleikkauksissa. Neuvontapalvelumme on saatavilla myös talkoopäiväksi, jolloin päivästä saadaan varmasti kaikki tehot irti.

Meiltä voitte tilata myös talkootavarat yhtiön pihalle ennen talkoopäivää. Toimitamme toivotut tarvikkeet kuten haravat, kottikärryt, työkäsineet sekä talkoosäkit puutarhajätteille.

Neuvonta viherurakoiden yhteydessä

Haluatteko tehdä taloyhtiönne piha-alueista vihreämmät? Meidän viherasiantuntijamme ovat valmiina tarjoamaan neuvontaa ja valvonta-apua. Osallistumme kokouksiin ja teemme tarkastuskäyntejä kasvien ja kasvualustojen osalta, jotta voitte varmistaa kauniin ja viihtyisän ympäristön.

Ota yhteyttä viherasiantuntijaamme Leenaan puhelimitse tai sähköpostitse. Voit halutessasi jättää tarjous-/yhteydenottopyynnön sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella.

Leena KilpeläViherasiantuntija020 750 5283

Tarjouspyyntö – Viherpalvelut

  • Anna puhelinnumero kansainvälisessä muodossa alkaen +358

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt mitä etsit? Ei hätää me autamme.

2023 © Tapiolan Lämpö Oy

Y-tunnus: 0194085-4

Tietosuoja