Mitä on isännöinti

Isännöintipalvelut Tapiolan Lämmöllä kattavat taloushallinnon, kiinteistön ylläpidon, hallinnon, asiakaspalvelun ja vakuutusasiat. Hyvän isännöinnin tavoitteena on se, että voit asua ja omistaa turvallisin mielin.

Asiantuntevaa isännöintiä

Isännöintipalvelut Tapiolan Lämmöllä toteutetaan asiantuntevasti, taidolla ja tahdolla. Tapiolan Lämpö tarjoaa isännöintipalvelua koko pääkaupunkiseudulla: Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä näiden lähialueilla.

Olemme isännöineet ihmisten koteja jo lähemmäs 70 vuotta. Kokemus ja ymmärrys suomalaisesta arjesta ja eri aikakausien rakennuskannasta palvelee kaikkia asiakkaitamme. Tänään meillä on lähes 500 asukaskohdetta ja liikekiinteistöä eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Isännöinti – yhteystiedot ja tarjouspyynnöt

Sari HietalahtiMyyntipäällikkö, isännöinti0207505357

Taloyhtiöiden luotettava kumppani

Isännöinnin palvelupaketit

Olemme räätälöineet kolme eri palvelupakettia erilaisten taloyhtiöiden ja niiden erityistarpeiden pohjalta. Laaja-Lämpö on taloyhtiöille jotka toivovat kokonaisvaltaista isännöintipalvelua, Pikku-Lämpö puolestaan sellaisille taloyhtiöille, joissa riittää kevyempi palveluvalikoima. Oma-Lämpö on suunnattu taloyhtiöille, joilta isännöinti hoituu omatoimisesti, mutta jotka tarvitsevat luotettavaa taloushallintopalvelua.

Millainen prosessi Lämmön asiakkaaksi siirtyminen on?

Helppo! Meille on helppo tulla asiakkaaksi, hoidamme hallinnon siirron hallituksen puolesta avaimet käteen periaatteella, ja hallitus saa siirrosta selkeät raportit.

Kuinka pidämme huolta asiakkaistamme?

Suunnitelmallinen asiakkuudenhoitomalli ja isännöinnin asiakkuustiimi varmistavat saumattoman yhteistyön taloyhtiön ja Lämmön välillä. Mittaamme säännöllisesti asiakastyytyväisyyttä ja kehitämme myös henkilöstömme ammattitaitoa.

Opas isännöinnin kilpailuttajalle

Isännöinnin kilpailuttamisessa on hyvä ottaa huomioon monia asioita, jotta tarjoukset olisivat varmasti keskenään vertailukelpoisia. Kokoamastamme oppaasta löydät vinkit isännöinnin laadukkaaseen kilpailutukseen.

Olemme ISA-auktorisoitu isännöitsijätoimisto

ISA-auktorisoituna toimijana täytämme auktorisoinnin laatukriteerit, joihin kuuluvat muun muassa isännöintiammattilaistemme pätevyydestä huolehtiminen sekä asiakkaidemme rahaliikenteestä huolehtiminen läpinäkyvästi ja turvallisesti. Olemme myös sitoutuneet Isännöintiliiton ja Kiinteistöliiton yhdessä laatimiin Isännöinnin eettisiin ohjeisiin.

ISA yritys logo

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.

Tarjouspyyntö - Isännöinti

 • Anna puhelinnumero kansainvälisessä muodossa alkaen +358
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 20 MB, Max. tiedostot: 5.
   Lähetä tarjouspyynnön mukaan mahdolliset liitteet, kuten yhtiöjärjestys, pitkän tähtäimen (kunnossapito)suunnitelma (PTS) sekä tilinpäätös.

  2023 © Tapiolan Lämpö Oy

  Y-tunnus: 0194085-4

  Tietosuoja