Mitä on isännöinti

Isännöintipalvelut Tapiolan Lämmöllä kattavat taloushallinnon, kiinteistön ylläpidon, hallinnon, asiakaspalvelun ja vakuutusasiat. Hyvän isännöinnin tavoitteena on se, että voit asua ja omistaa turvallisin mielin.

Isännöinti Tapiolan Lämmöllä – Vuosien ammattitaito, nykyaikaiset järjestelmät sekä selkeät ja avoimet prosessit taloyhtiösi turvana.

Sari HietalahtiMyyntipäällikkö, isännöinti0207505357

Miksi valita Tapiolan Lämmön isännöintipalvelut?

Isännöintipalvelut Tapiolan Lämmöllä toteutetaan asiantuntevasti, taidolla ja tahdolla. Tapiolan Lämpö tarjoaa isännöintipalvelua koko pääkaupunkiseudulla: Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä näiden lähialueilla.

Olemme isännöineet ihmisten koteja jo lähemmäs 70 vuotta. Kokemus ja ymmärrys suomalaisesta arjesta ja eri aikakausien rakennuskannasta palvelee kaikkia asiakkaitamme. Tänään meillä on lähes 500 asukaskohdetta ja liikekiinteistöä eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Ketterä, avoin ja mutkaton kumppani

Tapiolan Lämpö on tarpeeksi iso ja vakaa, mutta silti sopivan pieni, jotta voimme tarjota sinulle henkilökohtaista ja joustavaa palvelua. Meillä on noin 40 kokenutta isännöitsijää, jotka ovat valmiita auttamaan sinua taloyhtiösi tarpeissa. Hyvät yhteiset prosessimme mahdollistavat myös nopeat tuuraukset ja lomitukset, joten voit luottaa siihen, että taloyhtiösi saa aina tarvitsemansa avun.

Nykyaikaiset järjestelmät läpinäkyvyyden takaamiseksi

Tapiolan Lämpö on ottanut käyttöön uudistetut ja nykyaikaiset järjestelmät, jotka parantavat läpinäkyvyyttä taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijätoimiston välillä. Sinulla on mahdollisuus nähdä kaikki samat tiedot kuin isännöitsijälläsi. Hallituksenne voi helposti seurata ostolaskuja, kuukausiraportteja sekä osakasmuutostöiden tilannetta. Lisäksi talousosaamista löytyy meiltä sisäisesti, joten pystymme tarjoamaan apua myös haastavissa talousasioissa. Verkkokaupastamme voit ketterästi tilata tarvitsemasi asiakirjat, ja osakkaana löydät kaikki taloyhtiötä koskevat tiedotteet sekä oman vastikehistoriasi ja maksutiedot.

Monipalveluyhtiön osaaminen taloyhtiösi käytettävissä

Tapiolan Lämmöltä löydät kaikki tarvittavat palvelut taloyhtiöllesi. Tarjoamme isännöintipalvelujen lisäksi mm. teknisiä asiantuntijapalveluita, kiinteistökorjauspalveluja, kiinteistöhuoltoa ja viherpalveluita.

Tapiolan Lämpö on ammattitaitoinen ja luotettava kumppani taloyhtiönne tarpeisiin.
Ota yhteyttä meihin ja anna meidän huolehtia isännöinnistänne lämmöllä!


Olemme ISA-auktorisoitu isännöitsijätoimisto

ISA-auktorisoituna toimijana täytämme auktorisoinnin laatukriteerit, joihin kuuluvat muun muassa isännöintiammattilaistemme pätevyydestä huolehtiminen sekä asiakkaidemme rahaliikenteestä huolehtiminen läpinäkyvästi ja turvallisesti. Olemme myös sitoutuneet Isännöintiliiton ja Kiinteistöliiton yhdessä laatimiin Isännöinnin eettisiin ohjeisiin.

ISA yritys logo

Kiinnostuitko?

Myyntipäällikkömme Sari auttaa sinua mielellään! Voit myös jättää tarjouspyynnön alta löytyvällä lomakkeella.
Sari HietalahtiMyyntipäällikkö, isännöinti020 750 5357

Tarjouspyyntö – Isännöinti

 • Anna puhelinnumero kansainvälisessä muodossa alkaen +358
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 20 MB, Max. tiedostot: 5.
   Lähetä tarjouspyynnön mukaan mahdolliset liitteet, kuten yhtiöjärjestys, pitkän tähtäimen (kunnossapito)suunnitelma (PTS) sekä tilinpäätös.

  Tutustu myös

  UKK – kysymyksiä ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Lämpöläiset – Tutustu asiantuntijoihimme Yhteystiedot

  2023 © Tapiolan Lämpö Oy

  Y-tunnus: 0194085-4

  Tietosuoja