Meille töihin

Tule kanssamme tekemään merkityksellistä työtä!

Töihin Tapiolan Lämmölle

Meillä Tapiolan Lämpö-konsernissa työskentelee jo yli 400 kiinteistöalan ammattilaista. Tarjoamme monipuolisia kiinteistöalan työtehtäviä niin kiinteistöjen huollon ja kunnossapidon, asiantuntija- ja korjauspalveluiden kuin isännöintiliiketoiminnan parissa. Lisäksi Tapiolan Lämpö-konsernissa työskentelee iso määrä asukaspalvelun ja hallinnon ammattilaisia. Tarjoamme vuosittain myös lukuisia harjoittelupaikkoja opiskelijoille sekä osa-aikaisia kausitöitä ja monipuolisia kesätöitä.

Kysyimme työntekijöiltämme henkilöstökyselyssä, mikä tekee meidän työpaikasta hyvän. Tässä poimintoja saamistamme vastauksista:

  • ”Minulla on tunne, että toiveitani työhön liittyen aidosti kuunnellaan ja otetaan huomioon, sekä pyritään toteuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla.”
  • ”Työpaikallamme on avoin ilmapiiri, jossa kaikki voivat ilmaista mielipiteensä ja asioista voidaan keskustella.”
  • ”Mielestäni esimieheni on hyvin inspiroiva ja kyvykäs. Hän ajaa myös yrityksen tavoitteita, mielestäni tavoitteellisuus ja kehittävä ote ovat merkityksellisiä asioita. Olen itse tavoitteellinen ja haluan kehittää omaa toimintaani, joten on mahtavaa, että esimies ei ole paikallaan junnaavaa tyyppiä.”

Haluaisitko sinäkin töihin Lämmön joukkueeseen?

Tarjoamme monipuolisia kiinteistöalan työmahdollisuuksia kaikissa toimipisteissämme: Tapiolassa, Olarissa, Viherlaaksossa, Vantaan Hakunilassa ja Helsingin Tapanilassa. Siirry katsomaan avoimia työpaikkojamme, tai jos meillä ei tällä hetkellä ole osaamisellesi sopivaa työtä tarjolla, lähetä meille avoin työhakemuksesi.

Panostamme työntekijöidemme kehittämiseen ja työhyvivointiin. Jokaisella lämpöläisellä on mahdollisuus kasvattaa osaamistaan monipuolisella koulutustarjonnalla. Edistämme työhyvinvointia mm. tarjoamalla työntekijöillemme henkilökohtaisen hyvinvointibudjetin, jonka käytöstä jokainen saa itse päättää. Joku käyttää sen liikuntaan, toinen kulttuuriin ja kolmas haluaa hyödyntää sen hammashoitoon ja hierontaan.

Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Työntekijöidemme edut

Joustavaa etä- tai lähityötä

Koska haluamme tukea työntekijöiden työhyvinvointia ja -viihtyvyyttä, tarjoamme toimihenkilöillemme joustavan mahdollisuuden työskennellä toimistolla tai etänä.

Tukea osaamisen kehittämiseen

Tuemme yksilöllisten urapolkujen rakentamista monipuolisella koulutusvalikoimalla, jonka avulla voi ylläpitää tai kehittää ammatillista osaamistana.

Liukuva työaika tuo joustoa arkeen.

Liukuvan työajan ansiosta arjen suunnittelu on joustavampaa. Olit sitten aamuvirkku tai aamu-uninen, liukuvan työajan piirissä saat vapautta päättää työajoistasi.

Henkilökohtainen hyvinvointibudjetti

Työntekijämme voivat itse valita, mihin käyttävät vuosittaisen 400 euron virkistysetunsa. Edun voi käyttää niin liikuntaan, kulttuuriin kuin hyvinvointiin.

Työterveys ja tapaturmavakuutus

Kattava työterveyshuolto palvelee työntekijöitämme myös viikonloppuisin ja päivystysaikaan. Työntekijöillämme on myös vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Mahdollisuus työsuhdepolkupyörään

Polkupyöräedun ansiosta voit hankkia unelmiesi polkupyörän edullisesti. Pyöräily on ympäristöystävällinen ja näppärä tapa liikkua niin työmatkoja kuin vapaa-ajalla.

Haluatko tietää lisää?

Carola Nores-JoukamaHR- ja viestintäjohtajap. 020 750 5468

Uravideoita

2023 © Tapiolan Lämpö Oy

Y-tunnus: 0194085-4

Tietosuoja