Kiinteistöpalvelut

Kiinteistöpalvelut ovat olennainen osa kiinteistön ylläpitoa ja sen tarkoituksena on varmistaa kiinteistön asianmukainen toiminta ja hyvä kunto. Ammattitaitoisesti toteutetut kiinteistöpalvelut ovat välttämättömiä, jotta asukkaat voivat nauttia viihtyisästä ja turvallisesta asumisympäristöstä.

Luotettava kumppani pääkaupunkiseudulla

Tarjoamme ammattitaitoista ja monipuolista kiinteistöpalvelua pääkaupunkiseudulla: Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä näiden lähialueilla. Haluamme olla aidosti lähellä asiakkaitamme, joten kiinteistöhuollon yksikkömme Tapiolan Lämpö, Olarin Huolto ja Kiinteistöhuolto MAK tarjoavat toimintavalmiuden koko pääkaupunkiseudun laajuisesti.

Yhteystiedot ja tarjouspyynnöt

Mika PurhoMyyntipäällikkö, huoltopalvelut020 750 5324
Anna TuomonenMyyntipäällikkö, huoltopalvelut020 750 5202

Palvelumme

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto on olennainen osa kiinteistön ylläpitoa ja sen tarkoituksena on varmistaa viihtyisä ja turvallinen asumisympäristö.

Meiltä saat yhdellä sopimuksella kaiken tarvitsemanne kiinteistön ylläpitoon.

Kuvituskuva kiinteistönhoitajasta
Puutarhuri istuttamassa kukkia.

Viherpalvelut

Viihtyisä piha lisää asukkaiden onnellisuutta. Viherpalvelumme tarjoaa kattavat ja laadukkaat piha- ja viherpalvelut rakentamisesta kunnossapitoon nykyaikaisilla ja vastuullisilla menetelmillä.

Remontti- ja LVI-palvelut

Toteutamme monipuoliset remontit ja LVI-työt asiantuntevasti ja aikataulussa.

Kiinteistökorjaaja asentamassa hyllyä seinään.

Kiinnostuitko?

Keitä me olemme?

Tutustu Lämmön kiinteistöpalveluiden moninaisiin ammattilaisiin. Meiltä löytyy tekijöitä kiinteistönhoitajasta viherasiantuntijaan ja puutarhurista sähköasentajaan.

Kuvassa etualalla on Tapiolan Lämmön takkiin pukeutunut mies, jonka takin selässä lukee "Asukaspalvelua taidolla & tahdolla". Taustalla on muita lämpöläisiä.

Jätä tarjouspyyntö

  • Anna puhelinnumero kansainvälisessä muodossa alkaen +358

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt mitä etsit? Ei hätää me autamme.

2023 © Tapiolan Lämpö Oy

Y-tunnus: 0194085-4

Tietosuoja