Mistä tilaan uusia avaimia?

Mistä tilaan uusia avaimia? Tapiolan Lämmön asiakaspalvelu auttaa sinua uusien avaimien tilauksessa mikäli olet esimerkiksi kadottanut avaimen tai tarvitset perheellesi muuten vain lisää avaimia käyttöön. Lisäavaimien tilaus on maksullista ja hinta riippuu avainmallista. Pääset tarkistamaan oman avainmallisi nimen TÄSTÄ tai alla olevan ”Avainmallit”-linkin kautta. Lisätietoja hinnoista voit kysyä asiakaspalvelustamme.

Mikäli olet osakas voit tilata avaimia oman isännöintitoimistosi kautta. Asuessasi vuokralla yksityisellä vuokranantajalla tarvitset avaintilausta varten valtakirjan asunnon omistajalta tai vaihtoehtoisesti voit pyytää omistajaa tilaamaan uuden avaimen. Jos isännöitsijänäsi toimii Tapiolan Lämpö tai Olarin Huolto, voit tilata avaimet meiltä.

Jos olet vuokrayhtiön asukas, voit tarkistaa oman vuokrayhtiösi sivuilta, miten tilaat uusia avaimia. Mikäli asut Saton, Lumon, M2-kotien tai Espoon Asuntojen asunnossa ja Tapiolan Lämpö, Olarin huolto tai Kiinteistöhuolto MAK vastaa kiinteistönne huollosta, voit tilata avaimet meiltä.

Uusia avaimia tilatessa tarvitsemme syyn uuden avaimen tilaamiselle: Onko kyse kadonneen, katkenneen tai muuten viallisen tilalle hankittavasta avaimesta? Muistathan, että lisäavain ei koskaan korvaa kadonnutta avainta. Mikäli avain on kadonnut, tarvitaan aina uudelleensarjoitus tai -ohjelmointi.

Tilaa avaimet täältä:

Mistä tilaan uusia avaimia

Huomioithan, että otamme avaintilauksia vastaan vain kirjallisessa muodossa avaintilauslomakkeen kautta tai asiakaspalvelupisteellä. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään uusien avaimien tilauksessa.

Avaimeni ei käy saunan oveen, miten toimin?

Lue lisää

Miten pääsen taloyhtiön yleisiin tiloihin?

Lue lisää

Kadotin avaimen, mitä teen?

Lue lisää