Ohjevideoita asukkaille

Suoriudu kodin pienistä huoltotöistä sujuvasti!

Ohjevideoita asukkaille

Kodista on tärkeä pitää huolta, jotta se pysyy viihtyisänä ja turvallisena. Olemme koonneet tälle sivulle muutamia ohjevideoita, joiden avulla suoriudut kodin pienistä huoltotöistä sujuvasti.

Mikäli näillä ohjeilla pulma ei ratkea, älä epäröi olla yhteydessä huoltoomme!

Jos sinua mietityttää, kenelle jokin työ kuuluu, voit tarkistaa tarkemman erittelyn huoltovastuiden jakautumisesta sivustomme vastuunjakotaloukosta.

Asunnon sisälämpötilan mittaus ja patterin toiminnan tarkistus

Tuntuuko asunnossasi kylmältä? Tällä videolla neuvomme, miten mittaat asunnon lämpötilan oikein ja mitkä asiat sinut kannattaa tarkastaa asunnossasi, mikäli sisälämpötila tuntuu liian viileältä.

Sähkökatkos ja sulakkeiden vaihto

Menikö asunnostasi sähköt? Kyseessä voi olla palanut sulake. Tällä videolla näytämme, miten helposti tarkastat, onko sulakkeesi palanut ja miten sinun tulee toimia, jotta saat sähköt takaisin asuntoosi helposti ja turvallisesti.

Tuuletusikkunoiden öljyäminen

Ovatko tuuletusikkunat jumissa? Yleisin syy, miksi ikkunat ovat jumissa on se, että ikkunan helat tai aukipitolaite kaipaavat öljyä. Tällä videolla näytämme, miten helposti ja nopeasti voit öljytä tuuletusikkunat itse.

Parvekkeen oven öljyäminen

Jumittaako parvekkeen tai terassin ovi? Yleisin syy oven jumitukselle on se, että oven salpa kaipaa öljyä. Tällä videolla näytämme miten helposti oven öljyäminen tapahtuu.

Lavuaarin hajulukon puhdistus

Eikö viemärisi vedä kunnolla? Syynä voi olla tukos hajulukossa.

Altaan hajulukon puhdistus kuuluu yhtiön vastuulle, mikäli työn suorittaminen vaatii työkaluja tai asennuksen poiston. Mikäli viemäri vetää huonosti, osakkaan on suositeltavaa kokeilla vesilukon puhdistamista viemärinavausaineella. Videolla näytätämme, miten hajulukon voi puhdistaa ilman työkaluja tai asennuksen poistoa.

Lattiakaivon puhdistus

Vetääkö lattiakaivosi huonosti? Tällä videolla neuvomme, miten helposti puhdistat lattiakaivon.

2023 © Tapiolan Lämpö Oy

Y-tunnus: 0194085-4

Tietosuoja