Avainmallit

Saamme paljon kysymyksiä erilaisista avainmalleista. Mikä avainmalli minulla on ja voiko sitä tilata asiakaspalvelusta? Kokosimme tälle sivulle koosteen erilaisista avaimista, joita kohteissamme on käytössä sekä hieman lisätietoa eri mallien ominaisuuksista.

PROTECProtec-avainta on mahdollista tilata vain lukkoliikkeistä. Asiakas voi tilata uuden avaimen asiakaspalvelumme kautta.
GEGEGege-avainta on mahdollista tilata vain lukkoliikkeistä. Asiakas voi tilata uuden avaimen asiakaspalvelumme kautta.
SALTOTäysin digitaalinen avain. Avainta on mahdollista tilata vain lukkoliikkeistä. Asiakas voi tilata uuden avaimen asiakaspalvelumme kautta. Kadonnut avain voidaan poistaa käytöstä, joten lukkoja ei tarvitse sarjoittaa uudelleen ja tallella olevat avaimet toimivat normaalisti.
CLIQCliq on elektroninen, patterilla toimiva avain. Avainta on mahdollista tilata vain lukkoliikkeistä. Asiakas voi tilata uuden avaimen asiakaspalvelumme kautta.
ABLOY PROTECAbloy Protec-avainta on mahdollista tilata vain lukkoliikkeistä. Asiakas voi tilata uuden avaimen asiakaspalvelumme kautta.
URAAsiakas voi teettää kopion itse suutarilla, mikäli hänellä on mallikappale. Asiakaspalvelu ei voi tilata avainta asiakkaalle.
SENTO-OPTIMASento-optima-avaimessa on kulkulätkä (RFID-tunniste) sisällä. Avainta on mahdollista tilata vain lukkoliikkeistä. Asiakas voi tilata uuden avaimen asiakaspalvelumme kautta
KABAKaba-avainta on mahdollista tilata vain lukkoliikkeistä. Asiakas voi tilata uuden avaimen asiakaspalvelumme kautta.
EXEC-AVAINExec- avainta saa kopioitua suutarilta. Asiakaspalvelumme ei kuitenkaan hyväksy kopioavaimia. Kopioavain ei siis korvaa alkuperäistä avainta, vaan palauttaessa avaimia, sinulla tulee olla sama määrä alkuperäisiä avaimia kuin olet saanut asumisen aikana. Alkuperäisen avaimen tunnistaa ABLOY kaiverruksesta.
SENTOSento-avainta on mahdollista tilata vain lukkoliikkeistä. Asiakas voi tilata uuden avaimen asiakaspalvelumme kautta.
CLASSICAsiakas voi teettää kopion itse suutarilla, mikäli hänellä on mallikappale. Asiakaspalvelu ei voi tilata avainta asiakkaalle.
ILOQ S10Iloq on digitaalinen avain, jonka asiakas voi tilata asiakaspalvelustamme. Avain latautuu hankausenergialla eikä sisällä paristoja. Espoon asuntojen sekä As Oy:n asiakkaiden avaimet voimme tehdä itse asiakaspalvelussamme. Kadonnut avain voidaan poistaa käytöstä, joten lukkoja ei tarvitse sarjoittaa uudelleen ja tallella olevat avaimet toimivat normaalisti.
PULSEPulse on digitaalinen avain. Avainta on mahdollista tilata vain lukkoliikkeistä. Asiakas voi tilata uuden avaimen asiakaspalvelumme kautta. Kadonnut avain voidaan poistaa käytöstä, joten lukkoja ei tarvitse sarjoittaa uudelleen ja tallella olevat avaimet toimivat normaalisti.
ILOQ S5Iloq on digitaalinen avain, jonka asiakas voi tilata asiakaspalvelustamme. Avain latautuu hankausenergialla eikä sisällä paristoja. Espoon asuntojen sekä As Oy:n asiakkaiden avaimet voimme tehdä itse asiakaspalvelussamme. Kadonnut avain voidaan poistaa käytöstä, joten lukkoja ei tarvitse sarjoittaa uudelleen ja tallella olevat avaimet toimivat normaalisti.

Avaimeni ei käy saunan oveen, miten toimin?

Lue lisää

Miten pääsen taloyhtiön yleisiin tiloihin?

Lue lisää

Kadotin avaimen, mitä teen?

Lue lisää