Miksei työpyyntöäni ole suoritettu?

Huoltopyynnöt käsiteellään kiireellisyysperusteen mukaan. Pyrimme toteuttamaan kaikki pyynnöt mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi veden vuotoviat menevät aina jonon kärkeen. Jos olet antanut luvan yleisavaimen käytölle, voi kiinteistönhoitaja suorittaa huoltopyynnön ilman yhteydenottoa, mutta muissa tapauksissa kiinteistönhoitaja on sinuun puhelimitse yhteydessä ennen käyntiä. Mikäli huoltopyyntöäsi ei ole suoritettu, muistathan ensin tarkistaa, että olet jättänyt meille ajantasaisen puhelinnumerosi. Jos ilmoittajaa ei tavoiteta, työpyyntöä ei voida suorittaa.

Huoltopyynnön mahdollisimman nopean suorittamisen varmistamiseksi muistathan mainita myös esimerkiksi kotieläimistä. Joskus huoltomies tai urakoitsija ei suostu menemään / voi mennä sisälle asuntoon, kun vastassa onkin vihainen koira.

Mikäli työ on tilattu urakoitsijalta, saattaa työnsuorituksessa kestää pidempään. Koska kyse on kolmannelta osapuolelta hankitusta palvelusta, emme pysty tarjoamaan tarkkoja aikataulutietoja urakoitsijan puolesta. Voimme halutessanne kuitenkin suorittaa aikataulutiedustelun urakoitsijalle.

Mikäli sinun tarvitsee tehdä huoltopyyntö, pääset tekemään sen alta:

Kuka tulee hoitamaan tilaamani huoltopyynnön?

Lue lisää

Sukunimeni vaihtui, miksei nimeä ole vaihdettu oveen?

Lue lisää

Kodinkoneeni on ollut viikon korjaamatta, mikä kestää?

Lue lisää