Avaimet jäivät sisälle, tarvitsen oven avauksen!

Oven avaus voi kuulostaa nopealta jutulta, mutta se vaatii muutaman toimenpiteen ennen kuin huoltomies voi työn suorittaa. Asukkaan turvallisuuden takaamiseksi tarkistamme aina oven avausta pyytävän henkilön tiedot, jotta voimme varmistua siitä, että pyytäjä todella on asunnossa asuva ja kirjoilla oleva henkilö. Tämä tehdään nimenomaan asukkaan turvallisuuden vuoksi, vaikka siinä tovi ylimääräistä aikaa kuluukin.  Saadaksesi oven avauksen sinun pitää olla kirjoilla asunnossa, johon avausta pyydetään. Kun tiedot on tarkistettu, kiinteistönhoitaja voi avata oven.

Tarkistamme tietosi (nimi, osoite ja syntymäaika). Jos tiedot eivät täsmää, ovea ei voi avata. Emme voi pelkän puhelun perusteella avata ovea vaikkapa sukulaisellesi, ystävälle tai kukkien kastelijalle. Tähän tarvitsemme valtakirjan kirjallisena.

  • Valtakirja täytyy lähettää aina liitetiedostona sähköpostiimme osoitteeseen asiakaspalvelu.tl@tl-konserni.fi ja toivomme otsikon muotoon ”Valtakirja Esimerkkikatu 1 A 1” jotta se löytyy mahdollisimman nopeasti. Lisätietoa valtakirjan kanssa asioimisesta löydät täältä.

Ovenavauksen saa yleensä nopeasti, mutta kiinteistönhoitajalla on tunti aikaa suorittaa työ. Ota huomioon, että ruuhkat tai esimerkiksi akuutti päivystyskeikka voi viivästyttää avausta. Kiinteistönhoitaja tekee parhaansa, että työ tulee suoritetuksi mahdollisimman nopeasti.

Ovenavaukset ovat aina maksullisia ja talokohtaisia eroja voi olla. Ovenavauksen hinnan voi tarkistaa oman talonsa ilmoitustaululta.

Avaimeni ei käy saunan oveen, miten toimin?

Lue lisää

Miten pääsen taloyhtiön yleisiin tiloihin?

Lue lisää

Kadotin avaimen, mitä teen?

Lue lisää