Sisäilmatutkimukset

Vietämme suurimman osan ajastamme kotona, työpaikalla, päiväkodissa tai koulussa. Jos epäilet sisäilmaan laatua, sisäilma-asiantuntijamme auttaa kiinteistönne sisäilmahaittojen selvityksissä.

Sisäilmatutkimukset

Hyvä ja laadukas sisäilma on edellytys viihtyisälle ja terveelliselle asumiselle. Sisäilmaolosuhteisiin vaikuttavia tekijöitä on useita ja epäiltäessä sisäilmaongelmaa onkin syytä selvittää monipuolisesti mahdollisen sisäilmahaitan syyt.

Sisäilmaselvitykset tulee aina aloittaa sisäilmakatselmuksella, jossa selvitetään kohteen lähtötilanne rakenteita rikkomattomin menetelmin ja luodaan näkemys kokonaisuudesta lähtötiedoksi tarkempia tutkimuksia varten.

Katselmuksen perusteella määritellään tarvittavat jatkotoimet, jotka voivat liittyä esimerkiksi tarkempiin rakennetutkimuksiin rakenneavausten avulla, ilmanvaihdon tarkempiin tutkimuksiin tai riskirakenteiden tarkasteluun.

Sertifioitu rakennusterveysasiantuntijamme auttaa kiinteistösi sisäilmaongelmien selvityksessä ja tarvittavien tutkimusten toteuttamisessa. Tarvittaessa voimme tarjota yhtiöllenne myös projektinjohdon sisäilmatutkimusten ja korjausten toteutuksessa.

Palvelumme:

  • Sisäilmakatselmus
  • Sisäilmatutkimukset
  • Sisäilmakonsultoinnit
  • Olosuhdemittaukset ja pidempikestoiset seurantamittaukset antureiden avulla

Tarjouspyyntö - Tekniset asiantuntijapalvelut

  • Anna puhelinnumero kansainvälisessä muodossa alkaen +358

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt mitä etsit? Ei hätää me autamme.

2022 © Tapiolan Lämpö Oy

Y-tunnus: 0194085-4

Tietosuoja