Isännöinti Espoo

Tapiolan Lämpö – Isännöinti Espoo. Olemme kokenut ja hyvämaineinen isännöitsijätoimisto Espoossa. Tarjoamme kattavat isännöintipalvelut kaiken kokoisille taloyhtiöille.

Isännöintipalvelut Espoossa

Tapiolan Lämpö tarjoaa asiantuntevaa isännöintipalvelua koko Espoon alueella. Olemme vahva ja paikallinen toimija Espoossa. Meillä on laaja asiantuntemus moninaisista espoolaisista taloyhtiöistä sekä erilaisista vaativista korjaushankkeista.

Päätoimialueeseemme kuuluvat Espoo, Helsinki ja Vantaa ja muita alueita pääkaupunkiseudulla. Asiakaspalvelupisteemme sijaitsee Espoon Tapiolassa, osoitteessa Mäntyviita 2. Sisäänkäynti asiakaspalveluun sijaitsee Menninkäisentien puolella.

Keitä me olemme?

Tapiolan Lämpö on vuonna 1956 perustettu espoolainen yhtiö, joka on erikoistunut asunto-osakeyhtiöiden isännöitsijäpalveluiden tarjoamiseen. Asiakkainamme on kaikenkokoisia ja -ikäisiä kerrostaloja, rivitaloja ja paritaloyhtiöitä.

Yli 65 vuoden kokemus ja ymmärrys suomalaisesta arjesta ja eri aikakausien rakennuskannasta palvelee kaikkia asiakkaitamme. Tänään meillä on yli 500 asukaskohdetta eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Isännöintipalveluiden lisäksi tarjoamme asiantuntija- huolto-ja kunnossapitopalveluita pääkaupunkiseudun asunto- ja kiinteistöyhtiöille.

Tapiolan Lämmön toimitusjohtaja Karel Nieminen seisomassa Tapiolan toimipisteellä. Hänen takanaan näkyy slogan "Asukaspalvelua taidolla ja tahdolla".
Myyntitilanne kuvituskuva isännöinti Espoo-sivustolla.

Isännöinti on tiimityötä

Asiakkaanamme olevia taloyhtiöitä hoitaa ammattilaistiimi, johon kuuluu tiivistä yhteistyötä tekevät isännöitsijä, kiinteistöassistentti ja kirjanpitäjä. Panostamme myös tärkeisiin arjen asukaskohtaamisiin. Onnistumistamme mittaamme säännöllisesti asukastyytyväisyyskyselyillä.

Panostamme henkilökuntamme koulutukseen ja ammattitaidon ylläpitoon. Yrityksemme on ISA-auktorisoitu ja Suomen Isännöintiliiton jäsen.

Meillä asiakkaana oleminen on helppoa ja vaivatonta

 • Kun taloyhtiö on tehnyt päätöksen tulla asiakkaaksemme, huolehdimme asiakkuuden siirron hallituksen puolesta kokonaisvaltaisesti. Yhteistyön alkaessa isännöintitiimi ja hallituksen jäsenet sopivat tarkat keskinäiset pelisäännöt ja työnjaon.
 • Puolen vuoden kuluttua yhteistyön alkamisesta pidämme isännöintitiimin ja hallituksen seurantapalaverin. Isännöintitiimi kerää palautetta myös asukkailta yhteistyön eri vaiheissa.
 • Huolehdimme säännöllisestä tiedottamisesta hallituksen jäsenille, osakkaille ja asukkaille.
 • Sähköinen järjestelmämme on suunniteltu taloyhtiön asioiden hoidon helpottamiseksi.
 • Meiltä asiakas saa saman katon alta halutessaan niin taloushallintoon kuin suurten korjaushankkeiden läpivientiin liittyvät lisäpalvelut. Neuvomme myös muiden kumppanuussopimusten teossa.

Tarjouspyyntö – Isännöinti

 • Anna puhelinnumero kansainvälisessä muodossa alkaen +358
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 20 MB, Max. tiedostot: 5.
   Lähetä tarjouspyynnön mukaan mahdolliset liitteet, kuten yhtiöjärjestys, pitkän tähtäimen (kunnossapito)suunnitelma (PTS) sekä tilinpäätös.

  Ota yhteyttä

  Etkö löytänyt mitä etsit? Ei hätää me autamme.

  2023 © Tapiolan Lämpö Oy

  Y-tunnus: 0194085-4

  Tietosuoja