Huolehdi leikkipaikkojen turvallisuus kuntoon ennen kesää

Leikkipaikkojen turvallisuus on taloyhtiön vastuulla. Kuvituskuva hiekkalaatikosta.

Taloyhtiön vastuulla on huolehtia leikkipaikkojen turvallisuudesta. Ennen kesän leikkejä onkin hyvä tarkastaa, ettei pihan leikkipaikalta löydy turvallisuusriskejä.

Viherpalveluidemme kautta voit tänäkin keväänä hankkia leikkipaikkojen turvallisuustarkastuksen, joka sisältää kuvallisen tarkastusraportin sekä korjausehdotukset hinta-arvioineen. Tarkastusaika kannattaa varata nopeasti, viimeistään 30.4. Suoritamme leikkipaikkojen turvallisuustarkastukset touko-kesäkuun aikana.

Kevät on myös oiva aika vaihtaa hiekkalaatikoiden leikkihiekka, joka olisi hygieniasyistä hyvä vaihtaa joka vuosi. Kun tilaat meiltä hiekkalaatikoiden hiekan vaihdon 30.4. mennessä, vaihdamme hiekat touko-kesäkuun aikana. Palvelu sisältää leikkihiekan vaihdon n. 30-40 cm syvyydeltä.

Kiinnostuitko? Pyydä meiltä tarjous alla olevan lomakkeen kautta!

Tarjouspyyntö – Viherpalvelut

  • Anna puhelinnumero kansainvälisessä muodossa alkaen +358
Viher- ja ympäristörakentajat VYRA-logo
www.vyra.fi