Viherpalvelut

Piha entistä ehommaksi – Suunnitteletko uusia istutuksia tai kenties koko pihan parannusta? Taitava ja motivoitunut viherpalvelut-tiimimme suunnittelee ja toteuttaa kanssasi kaiken kokoiset pihanparannushankkeet.

Viherpalvelut

Piha-alueet entistä ehommaksi

Suunnitteletko uusia istutuksia tai kenties koko pihan parannusta? Taitava viherpalvelut-tiimimme suunnittelee ja toteuttaa kanssasi kaiken kokoiset pihojen parannushankkeet.

Kiinnostuitko? Lähetä meille yhteydenottopyyntö sivun alhaalta löytyvän lomakkeen kautta!

Puutarhuri istuttamassa kukkia.

PIHAKONSULTOINNIT

Pihakonsultointi pitää sisällään pihakierroksen, jonka aikana opastamme kasvivalinnoissa, istutusten hoidossa, sekä muissa mieltä askarruttavissa piha-asioissa. Pihakonsultoinnista laaditaan halutessanne kirjallinen kooste.

VIHERHOITOSUUNNITELMAT

Viherhoitosuunnitelma sisältää kasvillisuuskartoituksen, havainnollisen kartan istutusalueista sekä kirjalliset, lajikohtaiset hoito-ohjeet pihan istutuksille. Viherhoitosuunnitelman lisäksi tarjoamme tarvittaessa ongelma-alueille pihasuunnittelupalvelua.

PIHASUUNNITELMAT

Piha- ja istutussuunnitelmat laaditaan toiveiden mukaisesti. Kyse voi olla koko pihan suunnitelmasta tai osasuunnitelmasta, esimerkiksi sisääntulosta. Suunnitelma piirretään maisemasuunnitteluohjelmistolla ja toimitetaan PDF-tiedostona.

PUIDEN KUNTOKARTOITUKSET

Kuntokartoituksessa tehdään puiden silmämääräinen tarkastus, hoitosuunnitelma hoitoleikattaville puille sekä ehdotukset poistettavista ja uusittavista puista. Tarvittaessa arboristi tekee puulle tarkemman mikroporaus- tai ultraäänitutkimuksen, jonka avulla saadaan selville lahovauriot rungon sisällä. Tarjoamme myös metsurityöt.

PIHATALKOO- JA NEUVONTAPALVELU

Tarjoamme neuvontapalvelua pihatalkoita varten. Opastamme mm. kasvien lannoituksessa, oikeanlaisen kasvualustan valinnassa sekä puiden ja pensaiden hoitoleikkauksissa. Neuvontapalvelua on mahdollista saada myös talkoopäivänä. 

Meiltä voitte tilata talkootavarat yhtiön pihalle ennen talkoopäivää. Toimitamme toivotut tarvikkeet kuten haravat, kottikärryt, työkäsineet sekä talkoosäkit puutarhajätteille. 

NEUVONTAPALVELU VIHERURAKOIDEN YHTEYDESSÄ

Kun taloyhtiö suunnittelee vihertöitä piha-alueille, ovat viherasiantuntijamme valmiina neuvontaan ja valvonta-apuun. Neuvonta sisältää kokouksiin osallistumiset, sekä kasveihin ja niiden kasvualustoihin liittyvät tarkastuskäynnit.

LEIKKIVÄLINEIDEN JA LEIKKIPAIKKOJEN TARKASTUKSET

Leikkivälineiden ja -paikkojen turvatarkastukset kuvallisten raporttien kanssa.

KURTTURUUSUJEN POISTO

Rosa Rugosa, tuttavallisemmin kurtturuusu, on asetettu kasvatuskieltoon 1.6.2022 alkaen. Mikäli epäilet, että piha-alueellasi kasvaa vielä kurtturuusua ja haluat sen pois turvallisesti ja luotettavasti, teemme työn puolestasi ammattitaitoisesti ja turvallisesti!

Muita viherpalveluita koskevat yhteydenotot sekä tarjouspyynnöt voit lähettää alla olevan lomakkeen kautta.

Tarjouspyyntö - Viherpalvelut

  • Anna puhelinnumero kansainvälisessä muodossa alkaen +358

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt mitä etsit? Ei hätää, me autamme.

2022 © Tapiolan Lämpö Oy

Y-tunnus: 0194085-4

Tietosuoja