Asiakaspalvelu Karakallion Huolto

Suosittelemme turvallisuussyistä asioimaan ensisijaisesti sähköpostitse tai puhelimitse. Mikäli asiointi edellyttää asiakaspalvelupisteessä käyntiä, muistathan pitää turvavälin muihin mahdollisuuksien mukaan. Turvallisuussyistä edellytämme kaikilta asiakaspalvelupisteen vierailijoilta kasvomaskin käyttöä.

Puhelimitse tavoitat meidät arkisin klo.09.00-15.00 numerosta 020 750 5284.

Toimistolla olemme palveluksessanne:

Ma-pe 10:00 – 12:00

Käyntiosoite: Viherlaaksontie 5, 02710 Espoo

Isännöitsijätodistukset
Huoneiston osakkeiden omistajalla tai hänen valtuuttamallaan henkilöllä (esim. kiinteistönvälittäjä) on oikeus tilata todistus. Toimitusaika on yleensä enintään 4 arkipäivää: todistus tilataan asiakaspalvelustamme, joka välittää sen eteenpäin sisäisesti kaikille asianosaisille tarkistettavaksi.

Talonkirjaotteet
Talonkirjaote kannattaa tilata etukäteen asiakaspalvelusta. Otteen saaminen edellyttää, että kaikista huoneistossa asuvista on tehty muuttoilmoitus. Talonkirjaote noudetaan asiakaspalvelustamme ja maksu suoritetaan käteisellä.

Nimenmuutos osakerekisteriin
Muutosta tehtäessä tulee esittää virkatodistus.

Muutosmerkinnät osakeluetteloihin
Asunto-osakeyhtiön osakkeen uuden omistajan tulee rekisteröidä saanto toimistossamme. Sitä varten tulee toimittaa seuraavat asiakirjat: kauppakirja, varainsiirtoverolaskelma sekä oikeaksi todistettu kopio osakekirjasta varustettuna siirtomerkinnällä. Saantomuodosta riippuen tulee toimittaa tarpeellinen saantokirja (kauppakirja, lahjakirja, osituskirja, testamentti tms.).

Avainpalvelut
Avaimen noutajan tulee todistaa henkilöllisyytensä. Avainten tilaamiseen, noutoon ja luovuttamiseen liittyvistä asioista on hyvä neuvotella ja sopia etukäteen asiakaspalvelun kanssa.

Autopaikat
Vapaiden autopaikkojen tiedustelut, irtisanomiset, vuokrasopimuksen tekeminen ja lämpöpaikkojen avainten lunastus tapahtuvat isännöitsijätoimistossa. Sopimuksissa on yleensä kuukauden irtisanomisaika ja irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti. Vuokrasopimuksen tekemisestä ja avaimen lunastuksesta on hyvä sopia etukäteen. Avain tulee palauttaa irtisanomisajan jälkeen.

Saunavuorot
Saunavuorojen varaukset ja peruutukset tehdään isännöitsijätoimistoon.

Muuttoilmoitukset
Virallinen ilmoitus muutosta tehdään postin kautta maistraattiin. Sisään- ja ulosmuutoista on ilmoitettava myös isännöitsijätoimistoon. Samalla voidaan tarkistaa, että mahdolliset saunavaraukset ja autopaikkasopimukset on irtisanottu.

TL-Konsernin vastuunjakotaulukko