Asiakaspalvelu

Helpoiten asioit kanssamme verkkosivujemme botin kautta. Botissa voit tehdä muuttoilmoituksen, varata autopaikan sekä tilata avaimen tai isännöitsijäntodistuksen.

Kiinteistöhuolto MAK:in ja JS-Auditin yhteinen asiakaspalvelupiste avoinna joka arkipäivä 8.30-16 osoitteessa Sompiontie 1, 00730 HELSINKI. Palvelupisteellä voit hoitaa avainten palautukset ja noudot.

Oritien toimisto palvelee ainoastaan etukäteen sovittuina ajankohtina.

JS-Audit
Oritie 2, 01200 Vantaa
Puhelin (ma-to klo 10-14): 020 750 5245
isannointi@tl-konserni.fi

Puheluiden hinnat

Isännöitsijätodistukset
Huoneiston osakkeiden omistajalla tai hänen valtuuttamallaan henkilöllä (esim. kiinteistönvälittäjä) on oikeus tilata todistus. Toimitusaika on noin viisi (5) arkipäivää: todistus tilataan verkkosivuiltamme.

Nimenmuutos osakerekisteriin
Muutosta tehtäessä tulee esittää virkatodistus.

Muutosmerkinnät osakeluetteloihin
Asunto-osakeyhtiön osakkeen uuden omistajan tulee rekisteröidä saanto isännöinnissä. Sitä varten tulee toimittaa kopiot seuraavista asiakirjoista mieluiten sähköpostilla: kauppakirja, varainsiirtoverolaskelma sekä osakekirja kokonaisuudessaan asianmukaisine siirtomerkintöineen. Saantomuodosta riippuen tulee toimittaa tarpeellinen saantokirja (kauppakirja, lahjakirja, osituskirja, testamentti tms.).

Avainpalvelut
Avaimen noutajan tulee todistaa henkilöllisyytensä. Avainten tilaamiseen, noutoon ja luovuttamiseen liittyvistä asioista on hyvä neuvotella ja sopia etukäteen asiakaspalvelun kanssa. Avainten nouto tapahtuu Kiinteistöhuolto MAK:in ja JS-Auditin yhteiseltä asiakaspalvelupisteeltä, joka sijaitsee osoitteessa Sompiontie 1, 00730 Helsinki.

Autopaikat
Vapaiden autopaikkojen tiedustelut, irtisanomiset, vuokrasopimuksen tekeminen ja lämpöpaikkojen avainten lunastus tapahtuvat verkkosivujen botin kautta. Sopimuksissa on yleensä kuukauden irtisanomisaika ja irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti. Avain tulee palauttaa irtisanomisajan jälkeen Kiinteistöhuolto MAK:in ja JS-Auditin yhteiselle palvelupisteelle. (Sompiontie 1, Helsinki)

Saunavuorot
Saunavuorojen varaukset ja peruutukset tehdään isännöitsijätoimistoon.

Muuttoilmoitukset
Virallinen ilmoitus muutosta tehdään postin kautta maistraattiin. Nimenmuutokset tulee tehdä huoltoyhtiön kautta.

TL-Konsernin vastuunjakotaulukko