Asiakaspalvelu

JS-Audit

Oritie 2, 01200 Vantaa

Puhelin 0207436600

Suosittelemme turvallisuussyistä asiointia ensisijaisesti sähköpostitse tai puhelimitse. Mikäli asiointi edellyttää asiakaspalvelupisteessä käyntiä, muistathan pitää turvavälin muihin. Turvallisuussyistä edellytämme kaikilta asiakaspalvelupisteen vierailijoilta kasvomaskin käyttöä. Kiitos!

Toimistolla olemme palveluksessanne:

Ma-to 9:00 – 11:00 ja 13:00-15:00
Pe 9:00 – 12:00
La ja Su suljettu

Puhelinpalvelun aukioloajat:
Ma-to 8:30 – 16:00 sekä pe 8:30 – 15:00.

Poikkeusaukioloajat


Isännöitsijätodistukset
Huoneiston osakkeiden omistajalla tai hänen valtuuttamallaan henkilöllä (esim. kiinteistönvälittäjä) on oikeus tilata todistus. Toimitusaika on yleensä kolme (3) arkipäivää: todistus tilataan asiakaspalvelustamme, joka välittää sen eteenpäin sisäisesti kaikille asianosaisille tarkistettavaksi. Mikäli tarvitset todistukselle lisämaksulla (52e) pikatoimituksen, toimitusaika on yksi arkipäivä.

Nimenmuutos osakerekisteriin
Muutosta tehtäessä tulee esittää virkatodistus.

Muutosmerkinnät osakeluetteloihin
Asunto-osakeyhtiön osakkeen uuden omistajan tulee rekisteröidä saanto toimistossamme. Sitä varten tulee toimittaa seuraavat asiakirjat: kauppakirja, varainsiirtoverolaskelma sekä oikeaksi todistettu kopio osakekirjasta varustettuna siirtomerkinnällä. Saantomuodosta riippuen tulee toimittaa tarpeellinen saantokirja (kauppakirja, lahjakirja, osituskirja, testamentti tms.).

Avainpalvelut
Avaimen noutajan tulee todistaa henkilöllisyytensä. Avainten tilaamiseen, noutoon ja luovuttamiseen liittyvistä asioista on hyvä neuvotella ja sopia etukäteen asiakaspalvelun kanssa.

Autopaikat
Vapaiden autopaikkojen tiedustelut, irtisanomiset, vuokrasopimuksen tekeminen ja lämpöpaikkojen avainten lunastus tapahtuvat isännöitsijätoimistossa. Sopimuksissa on yleensä kuukauden irtisanomisaika ja irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti. Vuokrasopimuksen tekemisestä ja avaimen lunastuksesta on hyvä sopia etukäteen. Avain tulee palauttaa irtisanomisajan jälkeen.

Saunavuorot
Saunavuorojen varaukset ja peruutukset tehdään isännöitsijätoimistoon.

Muuttoilmoitukset
Virallinen ilmoitus muutosta tehdään postin kautta maistraattiin. Nimenmuutokset tulee tehdä huoltoyhtiön kautta.

TL-Konsernin vastuunjakotaulukko