Tapiolan Lämpö – Kesätyö 2024

Tule meille kesätöihin!

Me Tapiolan Lämmöllä työllistämme joka kesä jopa 70 nuorta erilaisissa tehtävissä. Kesätöissä Lämmöllä työskennellään joko asiakaspalvelussa tai ulkoaluetöissä, pitämässä asiakkaidemme piha-alueita viihtyisänä.

Voit hakea kesätöihin, mikäli olet yli 16-vuotias. Kesätyöt ajoittuvat touko-syyskuulle 2024 ja olemme joustavia töiden aloitus- ja lopetusajankohdan suhteen. Jos sinulla on asenne kohdillaan ja olet valmis ryhtymään arjen sankariksi, hae mukaan!

Miksi hakea kesätöihin Lämmölle?

Kuvassa Tapiolan Lämmön työntekijä tekemässä pihahoidon työtehtäviä, joita myös monet kesätyöntekijät tekevät.

Aidosti merkityksellistä työtä

Me Lämmöllä luomme kannattavaa ja kestävää asukaspalvelua asiakkaillemme. Kesätyössä pääset mukaan rakentamaan palvelukeskeisempää kulttuuria kiinteistöalalle; meillä jokainen työntekijä on aito asukaspalvelija ja asukaskohtaamiset ovat meille tärkeitä.

Meille vastuullisuus ja kestävän kehityksen teemat ovat tärkeitä. Lisää aiheesta voit lukea vastuullisuusraportistamme!

Kannustava työyhteisö

Meillä saat olla rohkeasti oma itsesi ja ottaa ensiaskeleita työelämään turvallisessa työympäristössä. Työtä Tapiolan Lämpö-konsernissa tehdään hyvällä meiningillä ja työtyytyväisyyskyselyissämme nousee kerta toisensa jälkeen esiin erinomainen työyhteisö ja arvostus työkavereita kohtaan.

”Esihenkilöni osaa tsempata minua ja meitä kaikkia työkavereita ja pitää tunnelman korkealla vaikeuksista huolimatta. Hän on aina hyvällä tuulella. Häneltä pystyy kysymään mitä tahansa ja hän osaa vastata kysymyksiimme hermostumatta.
– Työntekijä, henkilöstökysely 2021

Kuvassa kaksi Tapiolan Lämmön työntekijää tekemässä toimistotyötehtäviä. Osa kesätyöntekijöistä palkataan myös toimistotöihin, esimerkiksi asiakaspalveluun.
Kuvassa Tapiolan Lämmön työntekijä tekemässä pihatöitä.

Luottamusta ja vastuuta

Pääset näyttämään kyntesi tulevaisuuden tekijänä oikeissa työtehtävissä, Lämmön ammattilaiset ja kesätyökaverit tukenasi. Tarjoamme työhösi perusteellisen perehdytyksen ja luotamme siihen, että työt tehdään turvallisesti ja huolellisesti.

Aiempien vuosien kesätyöntekijät ovat kiitelleet meitä saamastaan luottamuksesta – kun työt on tehty kunnolla, on tarjolla ollut haastavampia tehtäviä ja enemmän vastuuta. Moni viihtyykin meillä töissä useamman kesän ajan.

Näin haet meille kesätöihin

Kesätyötä pääset hakemaan TÄSTÄ. Hakuaikaa on maaliskuun loppuun saakka ja käsittelemme hakemuksia huhtikuun aikana.

Saamme vuosittain paljon hakemuksia kesätyöpaikkoihimme. Panostamalla kesätyöhakemukseesi ja tuomalla persoonasi esiin, erotut joukosta. Vaikka työt sijoittuvat kesäsesonkiin, ulkoilmatöissä sää ei aina suosi – arvostammekin työtä pelkäämätöntä ja aidosti motivoitunutta asennetta. Muistathan, että hyvästä työhakemuksesta ja ansioluettelosta ilmenee jo nopealla silmäilyllä, kuka olet ja miksi juuri sinut pitäisi valita työhön.

Töitä on tarjolla Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Voit valita lomakkeesta, missä yksiköissä olet kiinnostunut työskentelemään. Valitsethan lomakkeesta vain alueita, joilla olisit oikeasti valmis työskentelemään.

Mikäli sinulla herää kysyttävää kesätöitä tai kesätyöhakua koskien, voit esittää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen viestinta@tl-konserni.fi.

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt mitä etsit? Ei hätää me autamme.