Oma Lämpö – taloushallintopalvelu pienemmille taloyhtiöille

Ketterät taloushallintopalvelut pienemmille taloyhtiöille.

Oma Lämpö -taloushallintopalvelu

Oma Lämpö – taloushallintopalvelu pienemmille taloyhtiöille koko pääkaupunkiseudulla. Perinteinen isännöinti on monelle pienemmälle taloyhtiölle turhan raskas ja kallis palvelu. Taloushallinto on kuitenkin pientenkin yhtiöiden kohdalla tärkeä ja vaatii erityistä tarkkaavaisuutta. Oma Lämpö -taloushallintopalvelu on omatoimiselle taloyhtiölle kustannustehokas palvelu, jossa kiinteistöalaan erikoistunut kirjanpitäjä huolehtii yhtiön kirjanpidosta sekä vastikereskontrasta.

Hallitus isännöi omatoimisesti yhtiötä ja huolehtii osakkaista ja asukkaista. Tapiolan Lämpö ei nimeä yhtiöön isännöitsijää. Hallituksen tukena on kuitenkin koko Tapiolan Lämmön konsernin osaaminen kiinteistön hallinnosta, teknisestä asiantuntijapalveluista, kiinteistökorjauksesta sekä viherpalveluista. Palvelut ovat erillisveloitettavia.

Tarjoamme taloushallintopalveluita pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen ja Kirkkonummi).

Mitä Oma Lämpö -taloushallintopalvelu pitää sisällään?
 • Taloyhtiön perustietojen ylläpito Hausvisessa
 • Kirjanpito, vastikevalvonta, tilinpäätös ja veroilmoitus*
 • Taloyhtiön rahaliikenteen hoitaminen
 • Tapiolan Lämpö tallettaa yhtiön verkkolaskut Hausvise-portaaliin. Yhtiön hallituksen valtuuttama edustaja hyväksyy laskut Hausvisessa jonka jälkeen ne menevät maksuun.

  * Mikäli sopimus päättyy ensimmäisen 12kk aikana, veloitamme tilinpäätöksen laatimisen
Ketterä, avoin ja mutkaton kumppani

Tapiolan Lämpö on tarpeeksi iso ja vakaa, mutta silti sopivan pieni, jotta voimme tarjota sinulle henkilökohtaista ja joustavaa palvelua. Kokeneet taloushallinnon ammattilaisemme ovat valmiita auttamaan sinua taloyhtiösi tarpeissa. Hyvät yhteiset prosessimme mahdollistavat myös nopeat tuuraukset ja lomitukset, joten voit luottaa siihen, että taloyhtiösi saa aina tarvitsemansa avun.

Nykyaikaiset järjestelmät läpinäkyvyyden takaamiseksi

Tapiolan Lämpö on ottanut käyttöön uudistetut ja nykyaikaiset järjestelmät, jotka parantavat läpinäkyvyyttä taloyhtiön hallituksen ja taloushallintokumppanin välillä. Hallituksenne voi helposti seurata ostolaskuja, kuukausiraportteja sekä osakasmuutostöiden tilannetta. Verkkokaupastamme voit ketterästi tilata tarvitsemasi asiakirjat, ja osakkaana löydät kaikki taloyhtiötä koskevat tiedotteet sekä oman vastikehistoriasi ja maksutiedot.

Monipalveluyhtiön osaaminen taloyhtiösi käytettävissä

Tapiolan Lämmöltä löydät kaikki tarvittavat palvelut taloyhtiöllesi. Tarjoamme isännöintipalvelujen lisäksi mm. teknisiä asiantuntijapalveluita, kiinteistökorjauspalveluja, kiinteistöhuoltoa ja viherpalveluita.

Sari HietalahtiMyyntipäällikkö0207505357

Tarjouspyyntö - Taloushallintopalvelut

Tämän lomakkeen avulla voit helposti jättää tarjouspyynnön myynnille koskien taloushallintopalveluja. Muissa yhteydenotoissa käytetään pääsivulta löytyviä lomakkeita tai bottia.

 • Anna puhelinnumero kansainvälisessä muodossa alkaen +358
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 10 MB, Max. tiedostot: 5.
   Voit halutessasi liittää tarjouspyyntöön viimeisimmän tilinpäätöksen, yhtiöjärjestyksen ja/tai kunnossapitotarveselvityksen.
  Luotettava kumppani logo.
  Tapiolan Lämpö on Luotettava Kumppani.

  2023 © Tapiolan Lämpö Oy

  Y-tunnus: 0194085-4

  Tietosuoja