Hyötypuutarha tutuksi! Pop up-tapahtuma 4.5.2024

Haluatko oppia viljelemään omia hyötykasveja helposti kotona? Oletko haaveillut omasta vihreästä keitaasta pihalla, parvekkeella tai vaikkapa ikkunalaudalla? 

Tule mukaan lauantaina 4.5. Hyötypuutarha tutuksi -tapahtumaan, jossa viherasiantuntijamme jakavat vinkkejä esimerkiksi onnistuneeseen hyötykasvien viljelyyn. Vierailevana tähtenä mukana on myös ruokabloggari Kati Pohjanmaa, joka jakaa parhaat vinkkinsä itsekasvatettujen hyötykasvien hyödyntämiseen ruoanlaitossa. 

Halutessasi pääset myös itse kokeilemaan viherpeukalosi voimaa istuttamalla kauden hyötykasveja ruukkuihin. Tapahtuman lopussa kaikki istutukset arvotaan osallistujien kesken. Tule siis mukaan kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja upottamaan kädet multaan!

Mitä? Hyötypuutarha tutuksi!
Missä? Tapiolan asiakaspalvelupiste, Mäntyviita 2, Espoo. Kulku tapahtumaan tapahtuu Menninkäisentien puolelta.
Milloin? Lauantaina 4.5.2024 klo 10-13

Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin, joten pysy kuulolla. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Nähdään siellä!