Pääsiäisen aukioloajat 2024

Pääsiäisen aikana asiakaspalvelupisteemme ja puhelinpalvelu ovat suljettuina seuraavina päivinä:

  • Pitkäperjantai 29.3.
  • Lankalauantai 30.3.
  • Pääsiäispäivä 31.3.
  • Toinen pääsiäispäivä 1.4.

Espoon asiakaspalvelupisteellä avainpalautukset hoituvat myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Voit palauttaa avaimet kirjekuoressa tarvittavien tietojen kanssa asiakaspalvelun oven ulkopuolelta löytyvään postiluukkuun. Täytä tarvittavat tiedot paperille: etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, sekä asunnon osoite ja tarvittaessa autopaikan numero, jos palautat autopaikan avaimia. Aseta tarvittavat tiedot sisältävä paperi kirjekuoreen yhdessä palautettavien avainten kanssa ja merkkaa kirjekuoren päälle osoite tai autopaikka, jonka avaimia palautat. Tiputa avaimet postiluukkuun.

Huoltopäivystys:

Huoltopäivystys palvelee normaalisti kiireellisissä asioissa läpi pääsiäisen.

Tapiolan Lämmön päivystysnumero 24/7:

020 750 5300

Kiinteistöhuolto MAKin päivystysnumero 24/7:

020 730 3300

Olarin Huollon päivystysnumero 24/7:

020 750 5300

Sähköinen asiointi:

Kiireettömissä asioissa voit ottaa yhteyttä pääsiäisen aikana sähköisiä kanavia pitkin. Voit tehdä esimerkiksi huoltopyynnön tai muuttoilmoituksen ja varata saunavuoroja tai autopaikkoja. Käsittelemme ilmoitukset aukioloaikojemme puitteissa.

Hyvää pääsiäistä!