Nämä pihasuunnitelmat kannattaa aloittaa jo nyt

Tapiolan Lämmön viherpalvelut palvelevat monipuolisesti kaikissa ulkoalueen unelmissa ja ratkaisuissa.

Suunnittelu, viherrakentaminen ja ylläpito ovat viherpalveluyksikön ydinosaamista, mutta näiden lisäksi yksikkö palvelee mm. pihakonsultoinneissa, viherhoito- ja pihasuunnitelmien laatimisessa, puiden kuntokartoituksissa sekä leikkivälineiden ja leikkipaikkojen tarkastuksissa, mukaan lukien hiekkalaatikkohiekkojen vaihdot. Monipalveluyrityksenä pystymme toteuttamaan viheralueen haastavatkin rakenteet, sekä vesi- ja sähköä tarvitsevat elementit, yhdessä kiinteistökorjauksen yksikön kanssa.

Huoltoyhtiönä hoidamme sopimusten puitteissa ympärivuotisia kohteita, mutta palvelemme mielellämme yksityisasiakkaita, taloyhtiöitä, yritysasiakkaita ja kaikkia, jotka kaipaavat ammattilaisen näkökulmaa viherasioissa.

Kevät ja kesä lähestyy, nyt on loistava aika aloittaa pihasuunnittelu mm. seuraavien toimenpiteiden osalta, jotta taloyhtiönne asukkaat pääsevät nauttimaan viihtyisästä pihapiiristä läpi kesän, mahdollisimman pitkään:

  • Omenapuiden leikkaukset
  • Pensasaitojen ja pensaiden hoitoleikkaukset
  • Viherurakat, isot ja pienet: alueiden uudelleen suunnittelut ja muutostyöt, istutusalueiden kunnostukset, kiveykset, kausikasvien istutukset sekä pihapiirin valaistus
  • Kevättalkoot – tyhjät suursäkit kevättalkoisiin, talkootarvikkeiden hankinnat, talkooneuvonta
  • Mahdollista saada myös materiaalitoimitukset (esim. mullat ja kuorikatteet) suursäkeissä~1 m3


Kurkkaa TÄÄLTÄ lisää viherpalveluyksikkömme palveluista ja jätä tarjouspyyntö niin olemme sinuun yhteydessä.