TL -konsernin isännöinnin asiakkaat, joiden osakeluetteloa ylläpitää Maanmittauslaitos (MML) sähköisessä huoneistotietojärjestelmässä (HTJ)

Kaikkien Tapiolan Lämpö -konsernin isännöimien taloyhtiöiden osakeluettelot on siirretty Maanmittauslaitoksen (MML) ylläpitämään sähköiseen huoneistotietojärjestelmään (HTJ). Osakeluettelon ylläpidon siirto Maanmittauslaitokselle on ollut taloyhtiöille lakisääteistä, osana kiinteistöalan digitalisaatiota.

Osakeluettelon siirron jälkeen osakeluettelon tietojen, myös osakkaiden yhteystietojen, ylläpito siirtyi Maanmittauslaitokselle. Osakeluettelon tiedot päivittyvät Hausvise-järjestelmäämme viiveellä rajapinnan kautta Maanmittauslaitoksen käsittelyaikojen puitteissa. MML yhteydenottojen käsittelyajat näet TÄÄLTÄ. Osakkaiden yhteystietoja tarvitaan esimerkiksi yhtiökokouskutsun ja vastikelomakkeen toimittamista varten.

Mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu, tulee se ilmoittaa Maanmittauslaitokselle suomi.fi -lomakkeen kautta. Linkki lomakkeeseen.

Postiosoite päivittyy Maanmittauslaitokselle suoraan väestötietojärjestelmästä (VTJ) tai yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä (YTJ). Jos osakehuoneiston omistaja haluaa osakeluetteloon muun kuin näistä järjestelmistä päivittyvän postiosoitteen, ilmoitetaan myös se edellä mainitulla lomakkeella.

HUOM! Jos ilmoitat eri sähköpostiosoitteen MML:lle kuin olet aiemmin ilmoittanut meille isännöintiin, toimii se kirjautumissähköpostina Hausvise-portaaliin. Muista silloin antaa sähköisen asioinnin luvat uudelleen, jotta saat jatkossakin ilmoituksen sähköpostiisi portaaliin lisätyistä tiedotteista ja yhtiökokouskutsuista. Sähköisen asioimisen asetuksia voit muokata myös myöhemmin klikkaamalla omaa nimeäsi portaalissa. Sähköinen asiointi vähentää taloyhtiösi postitus- ja kopiokuluja oleellisesti.

Lisätietoa huoneiston omistajalle TÄÄLTÄ.

Yhteistyöterveisin ja hyvää alkanutta vuotta toivottaen,

Tapiolan Lämpö -konserni

_________________