Tapiolan Lämpö -konserni mukana Espoo-päivässä 26.8.

Katuliitupiirros viime vuoden avoimista ovista
Tunnelmia viime vuoden avoimista ovista

Tapiolan Lämpö -konserni osallistuu jälleen Espoo-päivään lauantaina 26.8. pitämällä avoimet ovet Tapiolassa ja Olarissa klo 13–16. Tervetuloa tutustumaan Tapiolan Lämpöön!

Avoimien ovien päivä on koko perheen tapahtuma, jossa kaikille riittää tekemistä. Päivän aikana vierailijat pääsevät tutustumaan yrityksemme toimintaan ja näkemään erilaisia työkoneita. Lapsille on tarjolla paljon ohjelmaa, kuten erilaisia kilpailuja, saippuakuplien puhaltamista, katuliiduilla piirtämistä ja arvonta. Myös aikuiset pääsevät haastamaan itseään yhdessä perheen pienempien kanssa lajintunnistushaasteessa. Tarjolla on myös tietoa palveluistamme. Lisäksi kummaltakin pisteeltä löytyy makkaraa ja mehua sekä tietenkin kahvia ja pullaa, joten tapahtumasta ei tarvitse lähteä tyhjin vatsoin.

Tapiolan tapahtuma järjestetään osoitteessa Kalevalantie 5, 02130 Espoo toimitalon sisäpihalla, johon käynti tapahtuu ABC:n puolelta.

Tänäkin vuonna myös Olarin Huolto on mukana Espoo-päivässä. Olarin avoimet ovet pidetään Simo Järvisen aukiolla (Ruomelanraitti 9, Espoo) lauantaina 26.8. klo 13–16.

Tulkaahan siis koko perheen voimin tutustumaan yritykseemme ja pitämään yhdessä hauskaa!