Uusi yhteinen asiakaspalvelu- ja päivystysnumero Tapiolan Lämmölle ja Olarin Huollolle

Yhtenäistämme Tapiolan Lämpö -konsernin puhelinnumerojärjestelmää parantaaksemme asiakaspalvelua. Tästä päivästä alkaen Tapiolan Lämmön ja Olarin Huollon puhelinpalvelu palvelee asiakkaita arkisin klo 8.00–16.00 numerossa 020 750 5300. Uusi numero toimii myös päivystysnumerona ympäri vuorokauden jokaisena viikonpäivänä. Merkitsettehän uuden numeron muistiin, vaikka meidät tavoittaakin edelleen myös vanhojen numeroiden kautta. Poistuvaan numeroon soittaessa soittaja kuulee tiedotteen uudesta numerosta, ja hänet ohjataan automaattisesti asiakaspalveluun uuden numeron kautta. Kiinteistöhuolto MAKin puhelinnumero 020 730 3300 säilyy ennallaan. Muutoksen myötä yhteydenotto yksinkertaistuu ja entinen numeroviidakkomme yhtenäistyy.