Huijausviestejä liikkeellä liittyen vastikemaksuihin ja vuokriin

Liikkeellä on huijausviestejä, joilla kalastellaan lähettäjän mukaan rästiin jääneitä vastikemaksuja tai vuokria.

Viestejä on liikkeellä ympäri suomen ja niiden lähettäjänä on joko vuokranantajana toimiva yhtiö tai ”Taloyhtiö”. Viestit väittävät vastaanottajan tilinumeron muuttuneen. Nämä ovat huijausviestejä, eikä ilmoitetulle tilinumerolle tule maksaa mitään.

Haluamme kehottaa Tapiolan Lämpö -konsernin asiakkaita erityiseen varovaisuuteen. Mikäli saat tämän kaltaisen viestin, voit poistaa sen. Tapiolan Lämpö ei lähetä vastikemaksuja tai tilinumeroita tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Tilinumeron muuttumisesta ilmoitetaan aina erillisellä tiedotteella, jossa kerrotaan syyt tilinumeron muuttumiseen, ja tiedotteen liitteenä on vastikelasku. Taloyhtiön tilinumero muuttuu harvoin.

Ystävällisin terveisin,
Tapiolan Lämpö -konserni