Asiakaspalvelupiste muuttaa uusiin tiloihin 24.4.2023

Tapiolan Lämpö -konsernin asiakaspalvelupiste muuttaa uusiin upeisiin tiloihin Tapiolaan, osoitteeseen Mäntyviita 2, 02110 Espoo. Uusi asiakaspalvelupiste sijaitsee samassa rakennuksessa kuin elokuvateatteri Kino Tapiola, hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Vielä näyttää keskeneräiseltä, mutta uudet tilat valmistuvat kovaa vauhtia ja pian pääsemme palvelemaan teitä raikkaissa ja entistä käytännöllisemmissä tiloissa.

Kalevalantie 5:n palvelupiste sulkee ovensa torstaina 20.4.2023 klo 16:00 ja on muuton takia suljettuna perjantain 21.4.2023.

Uusi palvelupiste avaa ovensa maanantaina 24.4.2023 klo 8.00. Palvelupisteen aukioloajat säilyvät samana kuin ennenkin. Ajantasaiset yhteystiedot ja aukioloajat löydät aina verkkosivuiltamme osoitteesta www.tapiolanlampo.fi/asiakaspalvelu/ .

Ystävällisin terveisin,
Tapiolan Lämpö -konserni

Kuva Mäntyviidan liikekiinteistöstä.