Karakallion Huollon ja JS-Auditin brändeistä luovutaan

Tapiolan Lämpö -konserni on vuosien saatossa kasvanut ja kasvattanut toimintaansa yrityskauppojen avulla. Karakallion Huolto ja JS-Audit brändit ovat olleet osa Tapiolan Lämmön brändikokonaisuutta vuodesta 2017, mutta nyt näistä on tullut aika luopua ja jatkaa toimintaa Tapiolan Lämmön nimellä.

Brändistä luopuminen ei vaikuta asiakassopimuksiin, sillä virallisena sopimuskumppanina on ollut Tapiolan Lämpö Oy.  Palvelemme teitä entiseen tapaan ja tuttujen tekijöiden voimin, tästä edes Tapiolan Lämpö -brändin ja nimen alla. Yhtenäistämme verkkosivuston rakennetta, jotta asiointi kanssamme helpottuu ja löydätte etsimänne tiedon entistä kätevämmin.

Virallisesti Karakallion Huollon ja JS-Auditin nimet poistuvat käytöstä keskiviikkona 1.3.2023. Vastuullisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja tästä syystä kaikkia Karakallion Huollon sekä JS-Auditin nimissä olevia materiaaleja ei vaihdeta kerralla Tapiolan Lämmön nimiin. Tulette varmasti näkemään vielä tulevina kuukausina kiinteistönhoitajien vaatteissa Karakallion Huollon logoja ja liikenteessä autoja, joissa on karakallion Huollon teippaukset. Vastaavasti voitte saada postia JS-Auditin kirjekuorissa. Materiaaleja vaihdetaan uusiin niiden luonnollisen elinkaaren mukaan, näin brändistä luopuminen ei aiheuta turhaa kuormitusta ympäristölle.

Q&A / KKH 

Muuttuvatko yhteystiedot? 
Jatkossa puhelinnumero on sama kuin Tapiolan Lämmöllä ja uusi asiakaspalvelun numero on 020 750 5300. Ajantasaiset yhteystiedot löydät aina osoitteesta: https://www.tapiolanlampo.fi/asiakaspalvelu/  

Muuttuvatko yhteyshenkilöt? 
Brändimuutos ei aiheuta yhteyshenkilöiden muutoksia. 

Pitääkö avaimet jatkossa hakea Tapiolasta? 
Karakallion Huollon asiakaspalvelu on palvellut joulukuusta 2022 osoitteessa Kalevalantie 5 josta myös avaimet haetaan.  

Lähteekö toimipiste pois Viherlaaksosta? 
Viherlaaksossa on edelleen kiinteistöhuollon varikko, mutta asiakaspalvelu on siirtynyt Tapiolaan osoitteeseen Kalevalantie 5.

Mikä on Tapiolan Lämpö? 
Tapiolan Lämpö on vuonna 1953 perustettu yritys, joka tarjoaa tänä päivänä monipuolisia huolto-, asiantuntija-, isännöinti- ja kunnossapitopalveluita pääkaupunkiseudun asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Konserniin kuuluu emoyhtiö Tapiolan Lämpö Oy:n lisäksi Olarin Huolto Oy ja Kiinteistöhuolto MAK Oy. Konsernissa työskentelee liki 400 kiinteistöalan ammattilaista. Lisää Tapiolan Lämmöstä ja sen historiasta voit lukea osoitteesta: https://www.tapiolanlampo.fi/yritys/  

 
Q&A / JS-Audit 
 

Muuttuvatko yhteystiedot? 
Puhelinnumerot pysyvät ennallaan, toimipiste muuttaa kokonaisuudessa toukokuun loppuun mennessä osoitteeseen Sompiontie 1, jossa avainhallinta sijaitsee jo nyt. Tiedotamme muutosta vielä erikseen. 

Muuttuvatko yhteyshenkilöt? 
Brändimuutos ei aiheuta yhteyshenkilöiden muutoksia. 

Pitääkö avaimet jatkossa hakea Tapiolasta? 
Ei tarvitse, vaan ne haetaan Sompiontie 1:sta Tapanilasta, kuten nytkin. 

Pitääkö jatkossa käyttää Tapiolan asiakaspalvelupistettä? 
Ei tarvitse. Asiakaspalvelu palvelee Hakunilan toimipisteessä isännöitsijän kanssa etukäteen sovittuna ajankohtana. Asiakaspalvelupiste siirtyy toukokuun loppuun mennessä osoitteeseen Sompiontie 1, jossa avainhallinta sijaitsee jo nyt. Tiedotamme muutosta vielä erikseen.

Mikä on Tapiolan Lämpö? 
Tapiolan Lämpö –konserni on vuonna 1953 perustettu yritys, joka tarjoaa tänä päivänä monipuolisia isännöinti-, asiantuntija-, huolto- ja kunnossapitopalveluita pääkaupunkiseudun asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Konserniin kuuluu emoyhtiö Tapiolan Lämpö Oy:n lisäksi Olarin Huolto Oy ja Kiinteistöhuolto MAK Oy. Konsernissa työskentelee liki 400 kiinteistöalan ammattilaista. Lisää Tapiolan Lämmöstä ja sen historiasta voit lukea osoitteesta: https://www.tapiolanlampo.fi/yritys/  

Lisätietoja: Karel Nieminen (karel.nieminen@tl-konserni.fi), toimitusjohtaja, Tapiolan Lämpö Oy