Karakallion Huolto ja Tapiolan Lämpö siirtyvät yhteiseen asiakaspalvelupisteeseen maanantaina 12.12.2022

Tiedote, 3.10.2022

Arvoisa asukas,

Sujuvoittaaksemme asiakaspalvelussa asiointia sekä mahdollistaaksemme entistä laajemmat aukioloajat, yhdistämme Karakallion Huollon sekä Tapiolan Lämmön asiakaspalvelut yhteiselle palvelupisteelle osoitteeseen Kalevalantie 5, 02130 Espoo.

Karakallion Huollon ja Tapiolan Lämmön yhteinen palvelupiste on avoinna maanantaista 12.12.2022 alkaen joka arkipäivä klo 8:00-16:00. Karakallion Huolto palvelee toimipisteessä Viherlaaksontie 5, 02710 Espoo teitä normaalisti torstaihin 8.12.2022 saakka klo 8.00-12.00.

Sähköinen asiointi

Olemme kehittäneet sähköisiä asiointikanaviamme, jotta asiointi kanssamme olisi mahdollisimman sujuvaa ja helppoa. Asiakaspalvelupiste palvelee jatkossakin tuttuun tapaan, mutta oheen olemme tuoneet sähköisiä asiointikeinoja.

Verkkosivujemme www.karakallionhuolto.fi botti auttaa sinua autopaikka-, avain- tai saunavuoroasioihin liittyen. Mikäli haluat tilata erilaisia asiakirjoja tai isännöitsijäntodistuksen, löydät sivuiltamme asiakirjojen tilauslomakkeen. Verkkosivuilta löydät myös ajankohtaisia blogi-tekstejä, arkea helpottavia ohjevideoita sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Kuulemme mielellämme, miten hommat ovat kanssamme sujuneet. Voit jättää meille koska vain palautetta verkkosivujemme palautelomakkeen kautta, oli se sitten risuja tai ruusuja – palautteet käsittelemme huolella ja ne auttavat meitä kehittämään toimintaamme entistä paremmaksi.

Lämmöllä,

Karakallion Huolto