Tapiolan Lämpö, Olarin Huolto ja Karakallion Huolto mukana Espoo-päivässä 27.8.

Tapiolan Lämpö-konserni osallistuu Espoo-päivään lauantaina 27.8. klo 13-16 pitämällä Tapiolan Lämmön avoimet ovet toimitalon sisäpihalla, osoitteessa Kalevalantie 5, Espoo.

Tänä vuonna myös Olarin Huolto sekä Karakallion Huolto ovat mukana Espoo-päivän tapahtumassa. Olarin huollon avoimet ovet pidetään huollon toimipisteen läheisyydessä, Simo Järvisen aukiolla (Ruomelanraitti 9, Espoo) lauantaina 27.8. klo 13-16. Karakallion Huollon avoimet ovet järjestetään myös lauantaina 27.8. klo 13-16 toimipisteen edessä osoitteessa Viherlaaksontie 5, Espoo.

Avoimet ovet -tapahtumat suunnattu koko perheelle. Vierailijat pääsevät tutustumaan yrityksemme toimintaan ja näkemään työkoneita. Lapsille on tarjolla paljon ohjelmaa, kuten kilpailuja, saippuakuplien puhaltamista ja katuliiduilla maalaamista. Tarjolla on myös tietoa palveluistamme ja tietenkin kahvia sekä pullaa. Olarissa ja Tapiolassa tarjolla on myös makkaraa. 

Tulkaahan kaikki koko perheen voimin tutustumaan yritykseemme ja pitämään hauskaa!