Maineikas Mäntyviita muuntuu Tapiolan Lämmön asiakaspalvelun monipuoliseksi toimitilaksi 

Mäntyviidan liikekiinteistö muuntuu Tapiolan Lämmön asiakaspalvelun monipuoliseksi toimitilaksi.

Tapiolan sydämessä sijaitsevassa Mäntyviidan liikekiinteistössä aloitetaan peruskorjausprojekti. Peruskorjaus ei koske Kino Tapiolan eikä ravintola Kilimin tiloja. Remontin myötä historiallisesti tunnettua kiinteistö osin peruskorjataan ja samalla jonkin aikaa tyhjänä olleeseen rakennuksen päädyssä olevaan liiketilaan rakennetaan Tapiolan Lämmön uusi asiakaspalvelupiste. Remontin suunnittelee ja toteuttaa kiinteistön hyvin tunteva Tapiolan Lämpö itse.  

Remontin avulla emme ainoastaan rakenna uusia ja toiminnallisia asiakaspalvelutiloja, vaan annamme tapiolalaisittain merkittävälle rakennukselle uuden elämän sen alkuperäistä ulkomuotoa kunnioittaen, kertoo Tapiolan Lämmön toimitusjohtaja Karel Nieminen.  

Remontin on tarkoitus valmistua vuoden 2022 loppuvuodella, jolloin myös Pohjois-Tapiolassa ja Viherlaaksossa sijaitsevat Tapiolan Lämmön sekä Karakallion Huollon asiakaspalvelupisteet yhdistyvät ja siirtyvät uusittuihin tiloihin. Mäntyviidan keskeisen sijainnin vuoksi asiakaspalvelupisteelle on entistäkin helpompi saapua niin kävellen, julkisella liikenteellä kuin henkilöautolla. 

Lisätiedot: Karel Nieminen, toimitusjohtaja, Tapiolan Lämpö Oy 

karel.nieminen@tl-konserni.fi tai p. 020 750 5300 (puhelinvaihde)