Hiekoitussepelissä tilapäisiä saatavuushaasteita

Hyvä asiakkaamme,  

Hiekoitussepelissä on tällä hetkellä tilapäisiä saatavuushaasteita. Tilanne voi vaikuttaa liukkaudenestotöiden suorittamiseen lähipäivinä. Saatavuushaasteiden odotetaan helpottuvan ensi viikolla. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa mahdollista harmia.  

Haluamme myös muistuttaa turvallisuustekijöistä, jotka kaikkien olisi hyvä huomioida liukkaalla säällä. Erittäin liukkaalla kelillä ei pelkkä varovaisuus aina riitä ja silloin kannattaa valita jalkaan säänmukaiset kengät. Mikäli liikkuu paljon ulkona, voi kenkiin hankkia myös erilliset liukuesteet. 

Loppuviikon lämpötilan on ennustettu sahaavan nollan molemmilla puolilla minkä seurauksena pihat ja kulkutiet ovat erityisen alttiita liukkaudelle. Vaaraa aiheuttavat usein tilanteet, joissa esimerkiksi jään päälle sataa lunta tai vettä. 

Voit tarkistaa jalankulkuun liittyvät ajankohtaiset varoitukset Ilmatieteen Laitoksen sivuilta

Mikäli haluat olla meihin yhteydessä lumi- tai hiekoitustöihin liittyen, voit tehdä sen täällä:

 
Yhteistyöterveisin, 
Tapiolan Lämpö 

Erittäin liukkaalla kelillä  kannattaa valita jalkaan säänmukaiset kengät. Kuvituskuva kengistä jäisellä kadulla.
Erittäin liukkaalla kelillä kannattaa valita jalkaan säänmukaiset kengät.