Jouluterveiset Tapiolan Lämmöltä

Joulu ja uusi vuosi lähestyvät kovaa vauhtia ja haluammekin kiittää lämpimästi asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta!

Myös jouluna on tärkeää kiinnittää huomiota erilaisiin kodin huoltoon liittyviin asioihin sekä paloturvallisuuteen. Kokosimme oheisen muistilistan helpottamaan joulun ajan asumista.

Joulun muistilista:

  • Joulukinkun paistorasvaa ei saa kaataa viemäriin, sillä se aiheuttaa tukoksia ja houkuttelee rottia. Sen sijaan se tulee hävittää jäähdytettynä tiiviiseen astiaan pakattuna sekajätteenä tai jähmettyneenä biojätteenä. Paistorasvan voi myös hyödyntää osana muuta ruuanlaittoa.
  • Huomioithan kynttilöitä polttaessa paloturvallisuuden. Palavaa kynttilää ei saa koskaan jättää vartioimatta. Olemme koonneet kattavasti paloturvallisuusvinkkejä nettisivuillemme.
  • Joulukuusen voi viedä joulun jälkeen jätekatokseen, josta taloyhtiön jätehuoltoyhtiö vie sen kierrätykseen. Kuusen voi viedä myös itse maksutta HSY:n Sortti-asemalle tammikuun aikana.
  • Joulupaperit ja paketointitarvikkeet kierrätetään sekajätteenä. Lisätietoja ja kierrätysohjeita löydät HSY:n sivuilta.
  • Asumisviihtyvyyden säilymiseksi huomioittehan ystävällisesti järjestyssäännöissä mainitut hiljaisuusajat ja muut kiinteistön järjestyssäännöt.
  • Asioit kanssamme helpoiten nettisivujemme kautta myös joulupyhinä. Sivuiltamme löydät kätevimmät yhteydenottokanavat sekä Usein Kysytyt Kysymykset-osion.
  • Asiakaspalvelu palvelee teitä normaalisti torstaihin 23.12. klo 14.00. saakka, lukuun ottamatta JS-Auditin asiakaspalvelua, joka on 21.1.2021-24.12.2021 suljettu. Jouluaattona 24.12. sekä loppiaisena 6.1. asiakaspalvelumme on suljettu. Muina päivinä palvelemme normaalein aukioloajoin.
  • Huoltopalvelumme päivystävät myös joulun pyhinä ympäri vuorokauden. Kiireellisissä ja välitöntä huomiota vaativissa asioissa, joita ovat esim. vesivahingot, vaaralliset lumilipat tai ovenavaus, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä huoltoyhtiösi päivystysnumeroon. Päivystysnumero löytyy ilmoitustaululta ja usein myös kiinteistön ulko-ovista sekä Asukas-sivuiltamme.

Rauhaisaa joulun aikaa kaikille!

Toivottaa Tapiolan Lämpö-konserni

Joulukortti, jossa lukee rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta. Lisäksi kuvassa on Tapiolan Lämmön, Karakallion Huollon, Olarin Huollon, JS-Auditin sekä Kiinteistöhuolto MAK:in logot.