Päivitetyt ohjeet koskien huoneistokäyntejä vaativia huoltotoimenpiteitä

Tiedote, 29.6.2020 
 
Hyvä asiakas, 

koronarajoitusten hellittäessä pääsemme jatkamaan myös huoneistokäyntejä vaativia huoltotoimenpiteitä. Uudet ohjeistukset astuvat voimaan 1.7.2020, jolloin pääsemme purkamaan koronapandemian takia kertyneitä huoltotoimenpiteitä. 

Huoltokäynnit tullaan suorittamaan turvavälejä noudattaen ja työntekijämme käyttävät asianmukaisia suojavarusteita. Pyydämme myös asukkaita noudattamaan suositeltua turvaväliä. 

Seuraamme jatkuvasti koronatilanteen kehittymistä sekä THL:n ohjeistuksia. Tiedotamme asukkaita viipymättä mahdollisista muutoksista ohjeistuksiin kotisivuilla, joista löydät aina ajankohtaiset koronaohjeet sekä muuta hyödyllistä tietoa.  
 
Aurinkoista kesää, 
Tapiolan Lämpö, toimitusjohtaja Karel Nieminen