Tekninen asiantuntija Antti

Kuvassa Tapiolan Lämmön tekninen asiantuntija Antti

Antti työskentelee Tapiolan Lämmöllä teknisenä asiantuntijana. Miehen tehtäviin kuuluu muun muassa kiinteistöjen korjaustarpeiden kartoittamista, tarkastuksia sekä töiden raportointia. Pitkän kokemuksen omaavaa 50-vuotiasta rakennusmestaria motivoi työssä uuden oppiminen ja työn vaihtelevuus. Tulisitko sinä Antille työkaveriksi?

Tekninen asiantuntija pääsee tekemään monenlaisia asioita. ”Työni on erittäin mielenkiintoista ja haastavaa, ja tuntuu hienolta, että saan edelleen oppia työssäni joka päivä jotain uutta. Meillä on jatkuvasti monta rautaa tulessa ja työ vaatii joustavuutta, sillä päivän suunnitelmat voivat muuttua joskus nopeastikin. Hyvä tekemisen meininki ja mukava porukka kuitenkin takaavat, että työt hoituvat sujuvasti”, Antti kertoo.

Antin mielestä ihanteellinen työpäivä sisältäisi mahdollisimman vähän toimistotöitä, sillä mies pitää erityisesti asiakkaiden kanssa työskentelystä. Hyvät ihmissuhdetaidot ovat kohtaamisissa tärkeitä, etenkin kun kyseessä on asiakkaan oma koti.

”Asukkaalle asiantuntijan vierailu omassa kodissa voi olla jännittävä tilanne. Rento jutusteleminen auttaa kuitenkin murtamaan jään, ja yleensä ajaudumme keskustelemaan jostain aivan muusta asiasta kuin mitä tulin huoneistoon tutkimaan”, Antti toteaa iloisena. Pitkään erilaisissa rakennusalan tehtävissä työskennellyt Antti tuli Tapiolan Lämmölle lokakuussa 2018. Jo pian tehtävässä aloitettuaan Antti huomasi tulleensa työyhteisöön, jossa vallitsee hyvä yhteishenki.

”Meillä on Lämmöllä valtavan hieno ryhmähenki. Kannustamme toisiamme jatkuvasti ja pidämme huolen, että työkaveria ei jätetä. Myös johtaminen ja esimiestyö ansaitsee täällä erityiskiitoksen. Minulla on nyt urani parhaat esimiehet”, Antti kertoo tyytyväisenä.

Tutustuthan myös muiden ammattilaistemme työnkuviin!

Kiinteistönhoitaja Kalle

Kalle ratkoo työssään asiakkaiden asumiseen liittyviä pulmia. Työssään tarkka ja tunnollinen Kalle viihtyy Lämmöllä myös erinomaisen ilmapiirin vuoksi.

Puutarhuri Heikki

Heikki on työskennellyt Tapiolan Lämmön puutarhurina jo yli 15 vuoden ajan. Mitä ominaisuuksia puutarhurin työssä tarvitaan?

Johtava isännöitsijä Jarkko

Jarkko on työskennellyt isännöinnin parissa jo vuosikymmenen ajan. Tapiolan Lämmöllä parasta on hyvä työporukka ja arjen monipuolisuus. Tutustu johtavan isännöitsijän monipuoliseen työnkuvaan!