Asukaspalvelua taidolla & tahdolla

Olarin Huolto Oy on vuonna 1971 perustettu laadukkaita kiinteistönhoito- ja isännöintipalveluja tuottava yhtiö. Olarin Huollon omistavat 60 Olarilaista asunto-osakeyhtiötä ja Tapiolan Lämpö Oy. Olarin Huollossa työskentelee 36 aktiivista kiinteistöalan ammattilaista.

Olarin Huolto on ollut osa Tapiolan Lämpö –konsernia vuodesta 2005 alkaen. Tapiolan Lämpö-konserni tarjoaa isännöinti-, asiantuntija- huolto- ja kunnossapitopalveluita pääkaupunkiseudun asunto- ja kiinteistöyhtiöille.

Helpoiten asioit kanssamme botin tai lomakkeiden kautta. Botissa voit tehdä ilmoituksen huollon tarpeesta, varata autopaikan tai saunavuoron, tilata avaimen tai ottaa yhteyttä lumityöasioissa. Lomakkeiden kautta voit tehdä huoltopyynnön tai muuttoilmoituksen sekä tilata erilaisia asiakirjoja.

Yhteystietomme ja osoitteemme löydät täältä.

Yhteystiedot

Olarin Huolto Oy

Piispantilankuja 2, 3. krs

02240 Espoo

Isännöintiin ja asiakirjanoutoihin liittyvissä asioissa palvelemme Olarin Huollon toimipisteessä.

Huoltopyynnöt, avaimet, autopaikat ja saunavuorot hoidetaan Olarin Huollon ja Tapiolan Lämmön yhteisessä asiakaspalvelupisteessä osoitteessa Kalevalantie 5, 02130 Espoo.

Huom. koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi aukioloja rajoitettu toistaiseksi. Olarin Huollon palvelupiste (Piispantilankuja 2) on toistaiseksi suljettu. Vaivattomimmin asioit nettisivuillamme. Voit myös olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo. 08-00-16.00

Poikkeusaukioloajat: Itsenäisyyspäivänä 6.12. asiakaspalvelu ovat suljettu.

Huoltopäivystys 24/7: p. 020 750 5400

Kiinteistöassistentti: p. 020 750 5305.

Sähköposti: asiakaspalvelu.oh@tl-konserni.fi

Puheluiden hinnat

Kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puh + 6,55 snt/min

Matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 18,05 snt/min

Ennakoimme ja hoidamme tehokkaasti asumisen huolet, niin sinä voit asua ja omistaa turvallisin mielin.

Miten voimme auttaa?

Olemme aidosti avoin ja proaktiivinen kiinteistönhoidon ja isännöinnin palveluntarjoaja. Uuden kiinteistönhallintajärjestelmämme myötä toimintamme on entistä joustavampaa, läpinäkyvämpää ja asiakaslähtöisempää. Autamme sinua kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa.

2021 © Tapiolan Lämpö Oy

Y-tunnus: 0194085-4

Tietosuoja