Tekniset asiantuntijapalvelut

Kuntoarviot, kartoitukset ja tarkastukset pääkaupunkiseudulla.

Tekniset asiantuntijapalvelut

Tekninen asiantuntijapalvelumme suorittaa vuosittain noin 1500 toimeksiantoa. Yksiköstämme löydät asiantuntijan hankkeellesi linjasaneerausten projektinjohdosta pienempiin kartoituskohteisiin.

Yhteystiedot
Inga Kukk
0207505344
inga.kukk@tl-konserni.fi

Voit myös jättää tarjouspyynnön sivun alalaidasta löytävällä lomakkeella, jonka jälkeen olemme Sinuun pikimmiten yhteydessä.

Kuntoarviot, kartoitukset ja tarkastukset

Oikeaan aikaan tehdyillä kiinteistön tarkastuksilla, kuntoarvioilla ja tutkimuksilla varmistetaan kiinteistösi rakenteiden ja tekniikan kunnossapito. Asiantuntemus takaa sen, ettei korjauksia tehdä turhaan, tai tarpeeseen nähden liian laajoina. Kauttamme saat ratkaisut kiinteistösi tarkastuksiin, kuntoarvioihin ja kilpailutuksiin. Osana hyvää kiinteistönpitoa rakenneosien ja talotekniikan kuntoa tulisi tarkastaa määräajoin. Rakennuksen eri osien ohjeelliset tekniset käyttöiät ja kunnossapitojaksot on määritelty RT 18-10922 kortissa.

Rakennuttaminen ja valvonta

Projektinjohtajan ja valvojan tehtävä on toimia tilaajan edunvalvojana ja varmistaa, että hanke toteutetaan tilaajan kanssa määriteltyjen tavoitteiden ja laadun mukaisesti.Kauttamme saat rakennuttamis- ja valvontapalvelut pienistä korjaushankkeista suuriinperuskorjaushankkeisiin.

Energiapalvelut ja sähköautot

Kiinteistöjen energiakulutusta voidaan pienenentää pienilläkin toimenpiteillä. Voit keskustella Kiinteistönne nykyisten laitteistojen energiakulutuksen optimoinnista tai uusiutuvien energiamuotojen selvityksistä asiantuntijoidemme kanssa.

Sisäilmatutkimukset

Vietämme suurimman osan ajastamme kotona, työpaikalla, päiväkodissa tai koulussa. Jos epäilet sisäilmaan laatua Sisäilma-asiantuntijamme auttaa kiinteistönne sisäilmahaittojen selvityksissä.

Suunnittelupalvelut

Suunnittelupalvelumme tarjoaa LVI-suunnittelu- ja konsulttipalveluita kiinteistösi tarpeisiin. Teemme myös pienempien korjaushankkeiden suunnittelutyöt taloyhtiön tarpeiden mukaisesti.

Tarjouspyyntö - Tekniset asiantuntijapalvelut

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt mitä etsit? Ei hätää me autamme.