Tekniset asiantuntijapalvelut

Kuntoarviot, kartoitukset ja tarkastukset pääkaupunkiseudulla.

Rakennuttamis-, valvonta- ja asiantuntijapalvelut

Tekninen asiantuntijapalvelumme suorittaa vuosittain noin 1500 toimeksiantoa. Yksiköstämme löydät asiantuntijan hankkeellesi linjasaneerausten projektinjohdosta pienempiin kartoituskohteisiin.

Yhteystiedot ja tarjouspyynnöt

Sami HolmbergYksikönpäällikkö020 750 5490
Inga KukkTekninen assistentti020 750 5344

Voit myös jättää tarjouspyynnön sivun alalaidasta löytävällä lomakkeella, jonka jälkeen olemme Sinuun pikimmiten yhteydessä.

Referenssit

As Oy Viherkalliontie 7

Linjasaneeraus, perinteinen putkiremontti 2019 ja maalämpöhanke

Asuntomäärä: 129
ValmistumisvuosI: 1970
Rooli: projektinjohto ja rakennuttaminen

As Oy Karakangas & Karakaari

Linjasaneeraus, perinteinen putkiremontti 2019-20

Asuntomäärä: 53 & 53
Valmistumisvuosi: 1966 & 1966
Rooli: projektinjohto

As Oy Kuttulammenpuisto

Märkätilojen peruskorjaus 2020-21, vesikattohanke 2019

Asuntomäärä: 34
Valmistumisvuosi: 1982
Rooli: märkätilahankkeen suunnittelu, rakennuttaminen ja valvonta, vesikattohankkeen rakennuttaminen ja valvonta

Rakennuttaminen ja valvonta

Projektinjohtajan ja valvojan tehtävä on toimia tilaajan edunvalvojana ja varmistaa, että hanke toteutetaan tilaajan kanssa määriteltyjen tavoitteiden ja laadun mukaisesti.Kauttamme saat rakennuttamis- ja valvontapalvelut pienistä korjaushankkeista suuriin peruskorjaushankkeisiin.

Sisäilmatutkimukset

Vietämme suurimman osan ajastamme kotona, työpaikalla, päiväkodissa tai koulussa. Jos epäilet sisäilmaan laatua Sisäilma-asiantuntijamme auttaa kiinteistönne sisäilmahaittojen selvityksissä.

Suunnittelupalvelut

Suunnittelupalvelumme tarjoaa LVI-suunnittelu- ja konsulttipalveluita kiinteistösi tarpeisiin. Teemme myös pienempien korjaushankkeiden suunnittelutyöt taloyhtiön tarpeiden mukaisesti.

Kuntoarviot, kartoitukset ja tarkastukset

Oikeaan aikaan tehdyillä kiinteistön tarkastuksilla, kuntoarvioilla ja tutkimuksilla varmistetaan kiinteistösi rakenteiden ja tekniikan kunnossapito. Asiantuntemus takaa sen, ettei korjauksia tehdä turhaan, tai tarpeeseen nähden liian laajoina. Kauttamme saat ratkaisut kiinteistösi tarkastuksiin, kuntoarvioihin ja kilpailutuksiin. Osana hyvää kiinteistönpitoa rakenneosien ja talotekniikan kuntoa tulisi tarkastaa määräajoin. Rakennuksen eri osien ohjeelliset tekniset käyttöiät ja kunnossapitojaksot on määritelty RT 18-10922 kortissa.

Energiapalvelut ja sähköautot

Kiinteistöjen energiakulutusta voidaan pienenentää pienilläkin toimenpiteillä. Voit keskustella Kiinteistönne nykyisten laitteistojen energiakulutuksen optimoinnista tai uusiutuvien energiamuotojen selvityksistä asiantuntijoidemme kanssa.

Tarjouspyyntö - Tekniset asiantuntijapalvelut

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt mitä etsit? Ei hätää me autamme.