Kiinteistöhuolto

Laadukkaat kiinteistöhuoltopalvelut koko pääkaupunkiseudulla –taidolla & tahdolla.

Meille kiinteistöhuolto on aina asukaspalvelua

Tapiolan Lämmöllä on ainutlaatuista kokemusta ja ymmärrystä suomalaisesta arjesta ja rakennuskannasta. Tällä osaamisella hallitsemme kaiken tyyppiset kiinteistöt ja talotekniikan koko elinkaaren.

Tarjoamme kiinteistöhuoltoa pääkaupunkiseudulla (Espoo, Helsinki, Vantaa, Kauniainen ja Kirkkonummi), paikallisesti kolmen yksikön voimin. Ollaksemme aidosti asiakkaidemme lähellä, kiinteistöhuollon yksikkömme Tapiolan Lämpö, Olarin Huolto ja Kiinteistöhuolto MAK takaavat toimintavalmiuden koko pääkaupunkiseudun laajuisesti. 

Huolto- ja ylläpitopalvelumme kattavat kiinteistöjen talotekniikan koko elinkaaren osalta sen koko laajuudessa. Taloteknisten laitteiden ja järjestelmien säännöllinen seuranta ja ajallaan suoritettu huolto on onnistuneen ylläpitotoiminnan perusta. Meillä on kokemusta kaiken tyyppisistä kiinteistöistä, ja meillä on myös kattava yhteistyökumppaneiden verkosto (LVIS- työt).

Päivittäisen teknisen kiinteistönhoidon ohella kauttamme saa myös erikoisammattitaitoa vaativat asennukset ja huollot. Teemme vuosihuollot, määräaikaishuollot ja viankorjaukset kattavasti kaikkiin taloteknisiin järjestelmiin.

Sähköisten palveluiden osaamisemme helpottaa asukkaidenkin arkea

Ohjaamme kiinteistöhuoltoamme EMMA toiminnanohjausjärjestelmällämme, joka tekee toiminnasta läpinäkyvää myös asukkaille. Ylläpidämme ja käytämme tarvittaessa myös kaikkia muitakin huoltokirjoja, mikäli kiinteistöllä/asiakkaalla on sellaisia käytössään.

Palvelutarjontaamme kuuluu myös 24/7 päivystys- ja hälytysten valvonta. Päivystäjiä on jatkuvasti valmiudessa useampia, ja he ovat valmiina suorittamaan kiinteistöissä kiireellistä korjausta vaativia työtehtäviä.

Haluamme olla alalla edelläkävijä niin asukkaiden kuin työntekijöidemmekin näkökulmasta. Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme alan laitteiden sekä järjestelmien kehittyessä.

Tarjouspyyntö - Huoltopalvelut

  • Anna puhelinnumero kansainvälisessä muodossa alkaen +358

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt mitä etsit? Ei hätää, me autamme.

2022 © Tapiolan Lämpö Oy

Y-tunnus: 0194085-4

Tietosuoja