Tule asiakkaaksi

Palvelumme kattavat kiinteistön tarpeet kiinteistöhuollosta ja viherpalveluista isännöintiin sekä teknisiin asiantuntijapalveluihin.

Miten voimme palvella?

Olemme apunasi kaikissa kiinteistön tarpeissa kiinteistöhuollosta ja viherpalveluista isännöintiin sekä teknisiin asiantuntijapalveluihin ja remonttipalveluihin.

Voit jättää tarjous- ja yhteydenottopyynnön sivun alta löytyvän lomakkeen kautta tai olla suoraan yhteydessä myyntiimme.

Isännöinti

Voit keskittyä asumiseen ja omistamiseen, kun annat meidän hoitaa taloyhtiösi asiat. Huolehdimme luotettavasti kiinteistösi hyvinvoinnista ja taloudesta. 

Kiinteistöhuolto

Huolto- ja ylläpitopalvelumme kattavat kiinteistöjen talotekniikan koko elinkaaren osalta sen koko laajuudessa. Taloteknisten laitteiden ja järjestelmien säännöllinen seuranta ja ajallaan suoritettu huolto on onnistuneen ylläpitotoiminnan perusta.

Kiinteistökorjaus ja LVI-palvelut

Tapiolan Lämpö toteuttaa monipuoliset remontit sekä LVI-palvelut asiantuntevasti ja aikataulussa. Kauttamme saat apua monenlaisiin korjaus- ja remonttitarpeisiin. Oli kyse sitten laatoituksista ja vesieristeistä, maalauksesta tai vaikka puusepän tai kirvesmiehen töistä. Olemme apunasi.

Tekniset asiantuntijapalvelut

Tarjoamme laajasti teknisiä asiantuntijapalveluita kuten LVI, sähkö, rakenne, sisäilma. Teknisillä asiantuntijoillamme on laaja-alainen kokemus taloyhtiöiden talotekniikasta ja rakenteista.

Viherpalvelut

Suunnitteletko uusia istutuksia tai kenties koko pihan parannusta? Taitava ja motivoitunut vihertiimimme suunnittelee ja toteuttaa kanssasi kaiken kokoiset pihanparannushankkeet.

Tarjouspyyntö

Tämän lomakkeen avulla voit helposti jättää tarjouspyynnön myynnille. Muissa yhteydenotoissa käytetään pääsivulta löytyviä lomakkeita tai bottia.

  • Anna puhelinnumero kansainvälisessä muodossa alkaen +358
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, jpeg, heic, Max. tiedoston koko: 10 MB, Max. tiedostot: 5.

    2022 © Tapiolan Lämpö Oy

    Y-tunnus: 0194085-4

    Tietosuoja