"Täyden palvelun Lämpöön”

Asiakaspalvelu

Asiakaspalveluumme voit ottaa yhteyttä missä tahansa asumiseen tai kiinteistönne ylläpitämiseen liittyvissä asioissa. Palvelemme sinua avaimista autopaikkoihin ja vikailmoituksista saunavuoroihin.

Helpoimmin saat meihin yhteyden sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla numeroon 020 310 310 (24h).

Kerrothan sähköpostissa asiasi lisäksi myös nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, sillä se nopeuttaa asian käsittelyä. Vikailmoitusasioissa voit käyttää vikailmoitus-lomaketta.

Saat Asiakaspalvelustamme aina apua ja ajankohtaisimmat tiedot vaikka isännöitsijöiden, kirjanpitäjien tai huoltomiestemme aikatauluista. Saamme tiedon välitettyä oikealle henkilölle tai pyydämme henkilöä olemaan heti yhteydessä vapauduttuaan.

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 7.30–16. Juhannusta edeltävänä torstaina ja jouluaaton aattona suljemme poikkeuksellisesti klo 14.00.

Pyrimme toiminnassamme palvelemaan sinua niin hyvin kuin kykenemme ja antamaan ammattitaitoista apua asioiden hoitamiseen.