Leikkipaikan turvatarkastus

Taloyhtiön vastuulla on huolehtia leikkipaikkojen turvallisuudesta. Tilaa meiltä leikkipaikan turvatarkastus ja varmista, ettei taloyhtiösi leikkipaikalta löydy turvallisuusriskejä!

Huolehdi leikkipaikkojen turvallisuus kuntoon

Kuvassa hiekkalaatikko, jonka taustalla näkyy taloyhtiön leikkikenttä. Kuvituskuva leikkipaikan turvatarkastus artikkelille.

Leikkipaikan turvatarkastus kannattaa tehdä säännöllisesti, jotta voidaan varmistua siitä, ettei leikkipaikalta löydy turvallisuusriskejä. Leikkipaikan turvallisuudesta huolehtiminen on taloyhtiön vastuulla.

Vaikka leikkipaikka olisi rakennushetkellä vaatimusten mukainen, se saattaa muuttua vaaralliseksi, mikäli sitä ei huolleta tai tarkasteta riittävän usein. Leikkipaikan kuntoon voivat vaikuttaa esimerkiksi muuttuvat sääolosuhteet sekä ilkivalta.

Tilaa meiltä luotettava leikkipaikan turvatarkastus

Kun turvatarkastus tehdään, on tärkeää, että tarkastaja on ammattilainen, joka tuntee leikkikenttiä koskevat vaatimukset.

Viherpalveluidemme kautta voit hankkia leikkipaikkojen turvallisuustarkastuksen, joka sisältää kuvallisen tarkastusraportin sekä korjausehdotukset hinta-arvioineen.

Lähetä meille yhteydenottopyyntö sivun alhaalta löytyvän lomakkeen kautta tai sähköposti osoitteeseen: viherpalvelut@tl-konserni.fi

Tarjouspyyntö - Viherpalvelut

  • Anna puhelinnumero kansainvälisessä muodossa alkaen +358
www.vyra.fi

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Vältä nämä virheet taloyhtiön pihahuollossa

Kevät lähestyy hurjaa vauhtia ja pian onkin jo aika laittaa kiinteistöjen pihapiirit edustuskuntoon. Vaikka maa olisi vielä lumen peitossa, taloyhtiöissä kannattaa tehdä päätökset tulevaa kevättä ajatellen ajoissa.

Huolehdi leikkipaikkojen turvallisuus kuntoon ennen kesää

Taloyhtiön vastuulla on huolehtia leikkipaikkojen turvallisuudesta. Ennen kesän leikkejä onkin hyvä tarkastaa, ettei pihan leikkipaikalta löydy turvallisuusriskejä.

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt mitä etsit? Ei hätää, me autamme.

2023 © Tapiolan Lämpö Oy

Y-tunnus: 0194085-4

Tietosuoja