Isännöinti Vantaa

JS-Audit isännöinti Vantaa. Tarjoamme luotettavaa ja asiantuntevaa isännöintiä Vantaalla. Olemme vahva paikallinen toimija. Päätoimialueisiimme kuuluuvat Itä-Vantaa, Itä-Helsinki sekä muita alueita pääkaupunkiseudulla.

JS-Audit isännöinti Vantaa

JS-Audit tarjoaa luotettavaa isännöintiä Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla. Voit keskittyä asumiseen ja omistamiseen, kun annat meidän hoitaa kokonaisvaltaisesti taloyhtiösi asiat.

js-audit-logo

Keitä me olemme?

JS-Audit on 1988 perustettu vantaalainen yhtiö, joka on erikoistunut asunto-osakeyhtiöiden isännöitsijäpalveluiden tarjoamiseen. Asiakkainamme on kaikenkokoisia ja -ikäisiä kerrostaloja, rivitaloja ja paritaloyhtiöitä.

Päätoimialueeseemme kuuluvat Itä-Vantaa, Itä-Helsinki ja muita alueita pääkaupunkiseudulla. JS-Audit on ollut osa Tapiolan Lämpö Oy:tä 1.5.2017 alkaen.

Meillä asiakkaana oleminen on helppoa ja vaivatonta

 • Kun taloyhtiö on tehnyt päätöksen tulla asiakkaaksemme, huolehdimme asiakkuuden siirron hallituksen puolesta kokonaisvaltaisesti. Yhteistyön alkaessa isännöintitiimi ja hallituksen jäsenet sopivat tarkat keskinäiset pelisäännöt ja työnjaon.
 • Puolen vuoden kuluttua yhteistyön alkamisesta pidämme isännöintitiimin ja hallituksen seurantapalaverin. Isännöintitiimi kerää palautetta myös asukkailta yhteistyön eri vaiheissa.
 • Huolehdimme säännöllisestä tiedottamisesta hallituksen jäsenille, osakkaille ja asukkaille.
 • Sähköinen järjestelmämme on suunniteltu taloyhtiön asioiden hoidon helpottamiseksi.
 • Meiltä asiakas saa saman katon alta halutessaan niin taloushallintoon kuin suurten korjaushankkeiden läpiviemiseen liittyvät lisäpalvelut. Neuvomme myös muiden kumppanuussopimusten teossa.

Isännöinti on tiimityötä

Asiakkaanamme olevia taloyhtiöitä hoitaa ammattilaistiimi, johon kuuluu tiivistä yhteistyötä tekevät isännöitsijä, kiinteistöassistentti ja kirjanpitäjä. Panostamme myös tärkeisiin arjen asukaskohtaamisiin. Onnistumistamme mittaamme säännöllisesti asukastyytyväisyyskyselyillä.

Panostamme henkilökuntamme koulutukseen ja ammattitaidon ylläpitoon. Yrityksemme on ISA-auktorisoitu ja Suomen Isännöintiliiton jäsen.

Kiinnostuitko?

Voit lähettää meille tarjouspyynnön kätevästi sivun alhaalta löytyvän lomakkeen kautta tai olla suoraan yhteydessä myyntiimme!

Sari HietalahtiMyyntipäällikkö, isännöintipalvelut020 750 5357

Tarjouspyyntö – JS-Audit

 • Anna puhelinnumero kansainvälisessä muodossa alkaen +358
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 20 MB, Max. tiedostot: 5.
   Lähetä tarjouspyynnön mukaan mahdolliset liitteet, kuten yhtiöjärjestys, pitkän tähtäimen (kunnossapito)suunnitelma (PTS) sekä tilinpäätös.

  Ota yhteyttä

  Etkö löytänyt mitä etsit? Ei hätää me autamme.

  2023 © Tapiolan Lämpö Oy

  Y-tunnus: 0194085-4

  Tietosuoja