Asukaspalvelua taidolla & tahdolla

JS-Audit on 1988 perustettu vantaalainen yhtiö, joka on erikoistunut asunto-osakeyhtiöiden isännöitsijäpalveluiden tarjoamiseen. Asiakkainamme on kaikenkokoisia ja -ikäisiä kerrostaloja, rivitaloja ja paritaloyhtiöitä.

Päätoimialueeseemme kuuluvat Itä-Vantaa, Itä-Helsinki ja muita alueita pääkaupunkiseudulla. JS-Audit on ollut osa Tapiolan Lämpö Oy:tä 1.5.2017 alkaen.

JS-Audit Isännöintipalvelut

Voit keskittyä asumiseen ja omistamiseen, kun annat meidän hoitaa kokonaisvaltaisesti taloyhtiösi asiat. Huolehdimme luotettavasti kiinteistösi hyvinvoinnista ja taloudesta.

Tarjoamme käyttöösi palvelutiimin, johon kuuluvat yhtiölle nimetty isännöitsijä, kirjanpitäjä ja kiinteistöassistentti. Jokaiselle asiakkuudelle nimetään aina myös tuuraustiimi, jotta asiat hoituvat saumattomasti kaikissa tilanteissa.

Panostamme henkilökuntamme koulutukseen ja ammattitaidon ylläpitoon. Yrityksemme on ISA-auktorisoitu ja Suomen Isännöintiliiton jäsen.

Yhteystiedot ja tarjouspyynnöt

Voit lähettää tarjouspyynnön kätevästi sivun alhaalta löytyvän lomakkeen kautta tai olla suoraan yhteydessä myyntiimme!

Sari HietalahtiMyyntipäällikkö, isännöintipalvelut020 750 5357

Tarjouspyyntö - JS-Audit

  • Anna puhelinnumero kansainvälisessä muodossa alkaen +358
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Lähetä tarjouspyynnön mukaan mahdolliset liitteet, kuten yhtiöjärjestys, pitkän tähtäimen (kunnossapito)suunnitelma (PTS) sekä tilinpäätös.

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt mitä etsit? Ei hätää me autamme.

2021 © Tapiolan Lämpö Oy

Y-tunnus: 0194085-4

Tietosuoja