"Olen ollut 15 vuotta Tapiolan Lämmöllä töissä ja parempia työkavereita saa etsiä!”

Hyvä tekemisen meininki

Avoin työpaikan ilmapiiri perustuu meillä luottamukseen. Arvostamme toistemme ammattitaitoa ja työtä. Meillä ketään ei kiusata ja jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi. Olemme tietoisia yhteisistä tavoitteista ja oman työmme merkityksestä näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Viestintä on avointa ja jatkuvaa.

Tarjoamme työtehtäviä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitotehtävissä, kuljetuksessa sekä isännöintipalveluissa. Lisäksi konsernissamma työskentelee iso määrä asiakaspalvelun ja hallinnon ammattilaisia.

Tarjoamme kesätöitä useille kymmenille nuorille. Kesätyönhaku 2020 alkaa helmikuussa! 

Haluatko sinä olla yksi meistä? Tarjoamme mahdollisuuden oman osaamisen kasvattamiseen, laajan ammattilaisverkoston ja upean työyhteisön kaikissa meidän toimipisteissämme: Tapiolassa, Olarissa, Karakalliossa ja Vantaan Hakunilassa. Siirry katsomaan avoimia työpaikkojamme, tai jos meillä ei tällä hetkellä ole osaamisellesi sopivaa työtä tarjolla, niin lähetä meille avoin työhakemuksesi.

Avoin työhakemus>>

Menestyksemme on tulosta osaavien, asiakaspalveluhenkisten ja työssään viihtyvien työntekijöiden yhteistyöstä. Työyhteisön hyvä yhteishenki välittyy asiakkaillemme laadukkaana palveluna.

Edistämme työhyvinvointia mm. työtä, työoloja ja osaamista kehittämällä. Panostamme henkilöstön osaamiseen tarjoamalla ammatillista jatkokoulutusta kehityskeskusteluissa esiin tulleiden tarpeiden pohjalta. Tärkeä merkitys on myös työterveyshuollon toimilla ja työsuojelun yhteistoiminnalla. Henkilöstön motivaatiota ja työyhteisön toimivuutta mittaamme säännöllisesti toteutettavilla henkilöstökyselyillä.

Tervetuloa mukaan joukkoomme!