Puutarhurit palveluksessanne

Muutamasta kukkasipulista vaikka pihasi maisemointiin

Kun piha-alueelle tarvitaan näköä ja kauneutta, kutsu meidät hommiin.  Puutarhurimme palvelevat sinua: ideoivat, millainen pihasi voisi olla ja mm. istuttavat, maisemoivat ja katkovat poistettavat puut. Kun pihan rakenteet tehdään perusteellisesti heti alussa, voit välttyä tulevaisuudessa aika monelta ongelmalta.

Tilaa meiltä viherhoitotyöt

Kun istutukset vaativat hoitoa tai puut, pensaat tai nurmikot leikkausta, Tapiolan Lämmön asiantuntijat ovat apunasi. Hoidamme puiden silmämääräiset kuntokartoitukset sekä perennat ja pensaat. Kasvualustat katamme esim. kuorikatteella tai koristekivillä ja torjumme rikkaruohot kemiallisesti. Oikeiden kasvien valitseminen on keskeistä osaamistamme.

Viherrakennustyöt tekevät pihasta siistin ja kauniin

Hoidamme kaikki viherrakennustyöt konsultaatioista ja suunnitelmaluonnoksista alkaen.  Istutamme kausikukat niin keväällä, kesällä kuin syksyllä ja katsomme, että ne myös voivat hyvin.

Lisäämme ja vaihdamme hiekkalaatikon leikkihiekat, jotta lapsilla on aina hyvä ja turvallista leikkiä sekä teemme pihan kivityöt.

Kun puut varjostavat tai alkavat voida huonosti, voimme kaataa ne sekä jyrsiä kannot. Suoritamme maisemoinnit ja teemme kaivinkonetyöt. Kauttamme onnistuvat myös salaojitukset, betonivalut kuin tuhka-alueiden kunnostukset. Mikä tarpeesi onkin, kysy meiltä.

Istutusalueilla perustamme nurmikot sekä kuntta-alustat ja puutarhassa suoritamme muutostyöt. Kun pihalle tarvitaan maa- ja kiviainesta, Tapiolan Lämpö toimittaa. Ja rakentavatpa puuseppämme myös vaikka terassin, jos sellaisen tarvitset.

Saat kauttamme myös puhtaanapitotyöt

Olemme mielellämme apunasi myös puhtaanapitotöissä ja huollamme esim. sadevesikaivot.

Muistathan, että voit tehdä verotuksessa puutarhatöistä kotitalousvähennyksen!