Puutarhurit palveluksessasi

Hyvin hoidetut istutukset ovat käyntikorttimme

Kun kuljet kauniiden istutusten ohi ja silmäsi lepäävät vehreydessä, tuleeko sinulle hyvä mieli? Ajatteletko, että kuka osaa pitää taloyhtiömme istutuksista, pihasta ja viheralueista niin hyvää huolta. Ensimmäinen ajatus on meille tärkeintä ja jälkimmäinen paras käyntikorttimme.

Koulutettu henkilöstömme on apunasi

Ammattitaitoinen ja motivoitunut pihahuollon henkilöstömme koostuu sekä nuorista että jo pitkän uran yrityksessämme tehneistä tekijöistä.

Käytössänne on puutarhureita ja hortonomeja. Henkilökuntamme on saanut alan koulutuksen, hallitsee vihertyöt ja osaa käyttää tarvittavia koneita. Ammattitaito pihojen puhtaana- ja talvikunnossapitoon saavutetaan sisäisen koulutuksen ja kokemuksen kautta.

Panostamme henkilöstön ammattitaidon kehittämiseen sekä aktiivisella kouluttamisella että työssä oppimisella. Työssä oppiminen tapahtuu osallistumalla uusiin työtehtäviin kokeneemman kollegan apuna sekä yrityksen sisäisiin koulutuksiin osallistumalla.

Työt luistavat modernilla kalustolla

Saamme sopivat koneet ja lisälaitteet tarvittavaan työhön, sillä kalusto- ja lisälaitevalikoimamme on erittäin monipuolinen. Kalustomme on hyvässä kunnossa ja uusimme sitä säännöllisesti. Se on varustettu GPS-paikantimilla, mikä tehostaa kaluston käyttöä ja on siirrettävissä nopeastikin.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tulemme paikan päälle katsomaan. Tehdään yhdessä suunnitelma, jonka mukaan teemme sinulle tarjouksen.

 

Lämpö hoiti pihamme uudistuksen alusta loppuun - suunnittelusta toteutukseen.