Puutarhurit palveluksessasi

Piha entistä ehommaksi

Suunnitteletko uusia istutuksia tai kenties koko pihan parannusta? Taitava ja motivoitunut vihertiimimme suunnittelee ja toteuttaa kanssasi kaiken kokoiset pihanparannushankkeet.

 

Pihakonsultoinnit ja viherhoitosuunnitelmat

Pihakonsultointi pitää sisällään pihakierroksen, raportin valokuvineen sekä neuvot pihakierroksen aikana. Viherhoitosuunnitelma laaditaan pihakierroksen ja valokuvien perusteella ja lähetetään asiakkaalle jälkeenpäin.

Puiden kuntokartoitukset

Kartoituksessa tehdään puiden silmämääräinen tarkastus, hoitosuunnitelma hoitoleikattaville puille ja tarvittaessa meiltä saa myös metsurityön.

Vihervalvonnat

Kun yhtiö suunnittelee vihertöiden tekoa pihalleen, kannattaa pyytää viherasiantuntijoiltamme valvonta-apua. Vihervalvonta sisältää kokouksiin osallistumiset sekä kasveihin ja niiden kasvualustoihin liittyvät tarkistuskäynnit.

Pihatalkoo- ja neuvontapalvelu

Hyvissä ajoin ennen talkoopäivää yhtiön pihalle toimitetaan, sovittuun paikkaan, toivotut talkootavarat mm. haravat, kottikärryt, työkäsineet sekä talkoosäkit puutarhajätteille. 

Talkootavaroiden lisäksi voitte tilata ennakkoon neuvontapalvelua kasvien lannoitukseen, oikeanlaisen kasvualustan valintaan sekä puiden ja pensaiden hoitoleikkaukseen. Neuvontapalvelua on mahdollista saada myös talkoopäivänä.

Hinnat

Tuntiveloitus kaikille palveluille on 85 €/tunti (hinnat sis. alv). Arvioitu pihakierroksen kesto on pienillä pihoilla n. 1-2 h ja isoilla pihoilla 2-4 h. Lisäksi tarjoamme vihersuunnittelua ja leikkivälineiden tarkastusta sopimuksen mukaan. Ota meihin yhteyttä: Leena Kilpelä p. 020 750 5283 puistomestari tai Katja Sebelja p. 020 750 5281 puutarhateknikko, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimitamme lisäksi suursäkkejä:
Yleismulta
Kuorikate, mänty
Kivituhka 0-5 mm
Leikkihiekka 0-4 mm
Turvahiekka 1-8 mm
Puutarhajätteille talkoosäkki

Suursäkkien hinnasto>>  

 

Lämpö hoiti pihamme uudistuksen alusta loppuun - suunnittelusta toteutukseen.