Piha on käyntikortti

Huolehdimme omakotitalojen ulkoalueista

Omakotitalon ulkoalueiden hoidon jaamme kahteen osa-alueeseen vuodenajan mukaan: puhtaanapitotöihin ja talvikunnossapitoon.

Talvella ulkoalueiden hoito sisältää pääasiassa lumitöitä

Talven tärkeimmät huolehdittavat asiat ovat tietenkin lumityöt sekä liukkaudentorjunta. Kun lunta tulee paljon, tarvitaan lisäksi lumensiirtoa ja lumenajoa. Myös katolta lumet on pudotettava, ettei niistä pääse aiheutumaan vaaraa. Hoidamme tämän nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Toisen osan talvikunnossapidon tehtävistä muodostaa jäätyminen ja sen aiheuttamat tehtävät. Avaamme mm. kaivot, kun ne ovat päässeet jäätymään kovilla pakkasilla.

Kesällä ulkoalueiden hoito on viherhoitoa

Kesällä korostuu, että meillä on silmää esteettisyydelle.

Kun istutukset vaativat hoitoa tai puut, pensaat tai nurmikot leikkausta, asiantuntijamme ovat apunasi. Hoidamme puiden silmämääräiset kuntokartoitukset sekä perennat ja pensaat. Kasvualustat katamme esim. kuorikatteella tai koristekivillä ja torjumme rikkaruohot kemiallisesti. Oikeiden kasvien valitseminen on keskeistä osaamistamme.

Lisäksi hoidamme myös viherakentamisen suunnittelusta toteutukseen. Katso lisää Viherrakentaminen ja vihertyöt -sivulta.