Piha on käyntikortti

Huolehdimme kerros- ja rivitalojen ulko- ja viheralueista

Kerros- ja rivitalojen ulkoalueiden hoidon jaamme kahteen osa-alueeseen vuodenajan mukaan: puhtaanapitotöihin ja talvikunnossapitoon.

Talvella ulkoalueiden hoito sisältää pääasiassa lumitöitä

Talven tärkeimmät huolehdittavat asiat ovat tietenkin lumityöt sekä liukkaudentorjunta. Kun lunta tulee paljon, tarvitaan lisäksi lumensiirtoa ja lumenajoa. Myös katolta lumet on pudotettava, ettei niistä pääse aiheutumaan vaaraa. Hoidamme tämän nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Toisen osan talvikunnossapidon tehtävistä muodostaa jäätyminen ja sen aiheuttamat tehtävät. Avaamme mm. kaivot, kun ne ovat päässeet jäätymään kovilla pakkasilla.

Kesällä puhtaanapito on siisteyttä

Kesällä korostuu, että meillä on silmää siisteydelle.

Ulkoalueiden hoidon tarkoituksena on parantaa ulkoalueiden turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Kesällä ulkoalueiden hoito koostuu ulkoalueiden puhtaanapidosta ja kasvitöistä.  

Pidämme lian ja pölyn poissa, niin että ne eivät pääse häiritsemään. Suoritamme normaalin ulkoalueiden puhtaanapidon lisäksi koneelliset harjaukset monipuolisella laitekannallamme, painepesutyöt esim. jätehuoneisiin, poistamme sammaleet sekä puhdistamme katot ja erityisesti kattokourut.

Lisäksi hoidamme vihertyöt, joita voit katsoa Viherrakentaminen ja vihertyöt -sivulta.