Talotekninen huolto

Asumisessa ja tilojen käyttämisessä tulee usein vastaan tilanteita, että tekniset laitteet eivät toimikaan kuten on totuttu.

Kiinteistönhoidon ammattitaitoisena ja pitkäaikaisena taloteknisenä huoltajana meille on kertynyt laaja-alaista kokemusta kaiken tyyppisistä kiinteistöistä. Palveluita toimitetaan asuinrakennusten lisäksi niin toimisto, hotelli -ja liikekiinteistöihin. Kuin myös Kirkoille, hoivakodeille, kouluille ja päiväkodeille.

 
”Avaimet käteen” – periaatteella!


Huolto- ja ylläpitopalvelumme kattavat kiinteistöjen talotekniikan koko elinkaaren osalta sen koko laajuudessa. Taloteknisten laitteiden ja järjestelmien säännöllinen seuranta ja ajallaan suoritettu huolto on onnistuneen ylläpitotoiminnan peruste.  Päivittäisen teknisen kiinteistönhoidon ohella kauttamme saa myös erikoisammattitaitoa vaativat asennukset ja huollot. Kauttamme järjestyy vuosihuollot, määräaikaishuollot ja viankorjaukset kattavasti kaikkiin taloteknisiin järjestelmiin.

Toimintaamme ohjaava tekijä on nopea reagointi sekä korkea laatu. Kiinteistöhuollon tekijät ovat alan ammattilaisia jotka hallitsevat eri kiinteistöautomaatiojärjestelmät. Ohjaamme kiinteistöhuoltoamme EMMA toiminnanohjausjärjestelmällämme, joka hyödyntää viimeisintä teknologiaa. Ylläpidämme ja käytämme tarvittaessa myös kaikkia muitakin huoltokirjoja, mikäli kiinteistöllä on sellaisia käytössä.


Palvelutarjontaamme kuuluu 24/7 päivystys- ja hälytysten valvonta. Kaikki palvelut – yksi luukku periaatteella. Itse tuotettujen palveluitten ohella verkostoomme kuuluu tarvittaessa laaja alihankintaverkosto.

 
Taloteknistä huoltoamme tukee tekninen asiantuntijapalvelumme, sekä kiinteistökorjausostomme

Ongelmaksi voi muodostua se, että ei yksinkertaisesti tiedä keneltä tilata korjaaja kyseessä olevaan ongelmaan. Tässä vaiheessa on hyvä tilata Lämmön ammattilainen paikalle, että tilanne arvioidaan todellisen tarpeen mukaan, eikä turhia päällekkäisiä kuluja pääse syntymään.